Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) › Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
6. 6. 2011 ob 14:39
Član
Athina wrote:
Ja, saj vem…Avatar je zadnji drek na tem svetu.
Lepo pozdravljen, Avatar! Ali veš, da z vsem, kar človek misli, dela in govori,
izpričuje mnenje o samem sebi… Žal mi je, da sam sebe vidiš kot “zadnji drek na tem svetu”.
Kajti zagotavljam ti, da te tako ne vidi nihče drug – tega ne govorim “na pamet”,
temveč iz lastne izkušnje.
Vse dobro ti želim!
Hm…Življenje želi, da se ta tema nadaljuje..Ok…Avy je gentelman…
Athina…to ime-nick mi je vseč…čeprav je samo črkovna oznaka in sama po sebi nima vrednosti…kot vso ostalo birokratsko sranje…ki so nam ga dali ob rojstvu v tem sistemu…Tvoja letnica pa mi ni vseč…namreč moj inkvizitorski um-Instinkt…se je takoj obesil na to…češ…kaj bo ta stara babica mijavkala 

Tisti stavek o zadnjem dreku vsi IZVZELA iz konteksta v mojem postu…ki je bil zgolj tako za šalo za očeta Tadeja
…ker je tako zavzeto branil svoja forumska piščeta 

No drugi me vidijo kot me pač vidijo…in podomače povedano mi dol zato visi…Kako pa jaz vidim samega sebe…pa ti tako ne moreš vedeti…tudi, če bi prebrala vse moje poste…to ti osebno zagotavljam…babica…Čeprav je tu kar nekaj vidovitih fac in so mi že postavili vse možne psiho-diagnoze 

Ja no…naša knjiga vseh knjig…sveta PSI…Življenje ve zakaj me je pustila tako praznega…medtem ko veliko ženščin doživlja seksualne ekstaze…božanskih razsežnosti…Ubogi Eros..res ne bi bil na njegovem mestu…človk nosi teško breme…koliko ženske pozornosti je deležen…čist fer povedano…jaz ne bi preživel
…No naj bo Življenje milostno z njim.

Upam, da je Življenje zadovoljno…s mojim skromnim prispevkom…in za nagrado dobim kakšno…fejst mrho
Btw…Athina…tvoj podpis…je tako PSI…no saj veš tako PSI-hovski…moj Instinkt bi rekel…pocukran