Reply To: sončenje

horus
Participant

Stroka je povedala svoje glede vpliva sončnih žarkov,ki naj bi v telesu povzročali nastanek rakastih obolenj pri ljudeh-tu se pa moramo vprašati,kakšna so dejanska stanja teles ljudi-po mojem mnenju so prepojena s kemijo in je vpliv sončnih žarkov le pospešitev nastanka rakotvornih celic.Mislim,da če je naše telo dovolj dobro razstrupljeno,do obolenj te vrste ne more priti.Kaj pa povečana aktivnost-naravne explozije na soncu-ki posledično lahko pomeni,da je iz leta v leto bolj vroče in morda ni kriva za to zmanjšana plast ozona,kakor trdijo znanstveniki in je to le psihično zastraševanje navadnega prebivalstva-kolikor mi je znano,so se takšna obdobja povečane moči sonca v daljni preteklosti že obstajala-menda so daleč na severu,na Danskem celo gojili vinsko trto-ker je takratna klima to dopuščala.Sonce se je pač “pomladilo”,če se duhovno izrazim.Za intermezzo vedno v svoje poste vstavim kaj duhovnega-kdor bere moje poste,si gotovo misli,da sem padel z Marsa ( ali pa z Venere,še bolje rečeno-s Siriusa ).

Lepo je če deliš