Reply To: sončenje
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › sončenje › Reply To: sončenje
![](https://forum.duhovnost.eu/wp-content/uploads/avatars/164/f0ed71d936676ca4f363320043fc0e36-bpfull.jpg)
Ne verjamem tej zeliščarki,ki je “rekla-kazala”,da vsebuje rmanovo olje Alantoin.Obstaja pa velika razlika med Alantoinom,ki je naravnega izvora in kemično pridobljenim v laboratoriju-sintetičnem,le-ta se na veliko uporablja v kozmetiki,za razno razne kreme (vse so pa končni produkt nafte-torej škodljive),kajti sintetični nima zdravilnih lastnosti in nikakor ne more biti identičen naravnemu.V knjigi Richard Willfort:Zdravilne rastline in njih uporaba-str.89 avtor vse to dobro opisuje.Sicer pa uporabljam mandljevo olje za obraz-tudi za sončenje in orehovo za sončenje telesa in mislim,da bom pri tem kar ostal in zaenkrat ne bom experimentiral v tej smeri.Glede GT terapije razstrupljanja telesa pa sem prešel na 1,4 ml/na dan in sicer gabezova tinktura,izdelana z drugim luženjem (malo je svetlejša od tiste,pridobljene s prvim luženjem-a ima enako učinkovitost).Vse kaže-koliko je namreč vsega tega gifta okoli nas-bo to pri meni doživljensko-ker je zaradi mojega aktivnega načina meditacije vsak dan,moje fizično telo postalo zelo občutljivo.Za določen cilj v življenju se je pač potrebno naučiti odrekanja,če želiš ta cilj doseči.