Tančka wrote: Pozdravljeni,
ne vem točno v kateri forum uvrstiti moje vprašanje.
Pred časom so mi montirali spalnico. Ko so delavci končali z delom, sem vstopila v spalnico, in ko sem bila obrnjena z obrazom proti postelji, sem začutila močan pretok energije, ki je kot močan, hladen veter zavel skozme od ležišča. Ostala sem mirna, počakala, da je minilo. Ne najdem pa odgovora, kaj je to bilo. Mi lahko kdo pomaga s pojasnilom?
Lep pozdrav, t
Sam sem se načeloma znebil potrebe po tem, da za vsako stvar najdem pojasnilo, bolj se osredotočam na to, kaj početi s tistim, kar se pojavi. Tudi sam sem imel pred nekaj dnevi zanimivo izkušnjo pri energijskem čičenju enega stanovanja – ko sem s procesom končal in čakal, kako se bodo stvari razvile, sem nekajkrat ob sebi začutil neko tujo energijo, ki sem jo potem očitno celo odnesel s seboj – ko sem se namreč od tam peljal v avtu, sem spet ne le začutil njeno prisotnost, ampak celo to, da je “vstopila vame”. No, ampak jaz sem slab gostitelj takšnih energij; jim ne posvečam kaj prida pozornosti in zelo hitro spokajo (če ne prej, prvič, ko naredim kaken hec s praznino).
Adekvatnega odgovora ti ne morem dati, lahko pa ti povem, da se pogostokrat zgodi, da se posamezne nizkovibracijske energije v prostorih starejših stavb “pritajijo”, oziroma so v nekakšnem stanju nedelovanja. Aktivira jih lahko močna čustvena energija ali fizično povzročene vibracije (do tega pa je ob montiranju spalnice zagotovo prišlo). Če pa je šlo za montažo spalnice v novem stanovanju, pa dejansko nimam ideje, kaj bi lahko bilo.