Odgovori na: Šamanizem
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Šamanizem › Odgovori na: Šamanizem
8. 6. 2016 ob 10:19
snowcat :)
Participant
….. Nekoč sem vprašal nekega priznanega bio energetika, kaj meni o meni – pa mi je odgovoril, da on pomaga le ljudem ( ? ) – in kaj sem potem sam, neka višja sila ? , ki ni / sem zanj človek ? Počutil sem se nekako prazno – smo pač po naravi zelo občutljivi ljudje, mi ki služimo kot prevodniki kozmične energije, žal, pa tega ni vedel ?
Lepo je če delišPonuja se več vprašanj. Eno je ,,kaj naj bi potem bil, če ne človek?,, Drugo ,,kaj je tisto, ki določa, da človek je človek ?,, Tretje ,,zakaj če človek ni človek, je nekaj VIŠJEGA od človeka ?,, Prav potencialno možno je, da je nekaj NIŽJEGA od človeka. Moj komentar pa je, da vsi ljudje smo prevodniki kozmične energije, respektive kozmična energija je povsod. Nič takega. Ponuja se pa zamisel, da nisi človek v smislu, da je vredno pomagati, zato ker je to metanje ,,graha na zid,, Če človek zanika VREDNOST tega, da je človek, da svoj ČLOVEŠKI potencial vrže v smeti s tem, da SLUŽI kozmični energiji, da ne vidi VELIČASTNOST dejstva, da je človek, …. hm, žejen v vodi do vratu…. Zakaj že v grški mitologiji in še prej v drugih je bila ideja, da bogovi zavidajo ljudem ….. ?