Odgovori na: Zaščita

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Zaščita Odgovori na: Zaščita

snowcat :)
Participant

… Zelo me zanimajo energije prostora, ampak običajno jih ne čutim “kar tako”, ampak se jim moram odpreti (konec koncev smo odprti tudi do osebe, ki nam je blizu). In enkrat se mi je v kleti enega gradu pred zazidanimi vrati v nekdanjo mučilnico zgodilo, da sem se odprl, da bi začutil kaj je tam (v kleti gradu so se namreč dogajale “čudne” stvari), pa so me zaznane energije dobesedno sesule, tako da vsaj 20 minut nisem prišel k sebi. Da se to ne bi več dogajalo, sem si izmislil eno meditacijo, v kateri sem “programiral” zunanjo plast avre tako, da prepusti skozi “tuje in destruktivne” energije le v takšni meri, da jih prepoznam. …

Lepo je če deliš

Kaj se je dejansko zgodilo ? Stojiš v prostoru. Nič posebnega ne čutiš. Se odpreš s namenom, da začutiš, kaj je v prostoru za energije in bum , se sesuješ. Programiraš avro, da prepusti samo tisto, ki ti razpoznaš. …. hm.

Ok, Tadej, moje razumevanje in prosim, da podeliš tvoje mnenje. Energije so v tem prostoru VES čas. Ni pa vpliva na tebe. Ti se odpreš in pride do tvojega odziva na to. Tako, da jaz razumem, odpiranje v tem primeru je kot odpiranje ,,oči,, samo, da se zgodi na več plastni ravni energije. ,,Oči,, zaznajo, uzrejo in telo se sesuje. Zakaj ? Zato ker nekaj ne prenese to ,,sliko,,. Posledično v sklopu delovanja ,,tistega, ki ne prenese,, programiraš avro, da zazna samo tisto, ki ti razpoznaš in s tem ustvariš mentalno laž dejanskega sveta. Zato ker ,,vidiš,, samo tisto, ki preneseš. Drugače povedano – obstaja možnost, da ni sploh šlo za napad energiji iz tega prostora na tebe, ampak za ,,videnje,, tistega, ki je in interakcijo s tem. Mnenje ?

Druga zadeva pa je ,,odpiranje,, Kaj se dejansko zgodi pri odpiranju ? Lahko bi dal malo bolj inside info ??

hvala

snowcat

Lepo je če deliš