Odgovori na: voda ursa surbecka
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › voda ursa surbecka › Odgovori na: voda ursa surbecka
Ja imam 50ml flaško z rdečim pokrovčkom. Kaj pa vem, v oddaji Urs pravi, da je krog delovanja 100 m. Sem pa pisala tudi na njihov meil, za kaj več podatkov prav o terapevtski vodi, pa še nisem dobila odgovora. Ko prejmem posredujem.
Lahko pa povem, da ko delam OS sveta ful čutim mravljince, kar se prej ni dogajalo. Skoraj večni lajf imam problem prizemljevanja. Pri 20 letih, ko sem prvič rodila je bil porod s carskim rezom in takrat so to delali navpično od popka dol. Hčera je po 6 dneh umrla zaradi srčne napake, potem pa sem rodila še dvakrat in obakrat po naravni poti.
Zaradi carskega reza sta bili prekinjeni 1 in 2 čakra, kar je imelo za posledico neprizemljenost. Če pa to ne funkcionira pa vemo kaj se potem dogaja v življenju. In kljub izvajanjem vaj in tehnikam mi nekako ni steklo. Očitno je sedaj čas, da to zadevo uredim in poštimam svoje življenje. Moja enodnevna izkušnja pri vajah ki jih izvajam s pomočjo terapevtsko vode je fenomenalna (vsaj za mene, ker izvajam vaje enako kot doslej pa na fizičnem nivoju nisem nič občutila) štimam si pa tudi čakre. Na rastlinah pa še nisem probavala, ker imam s seboj kar nekaj dela in tudi s hišo in poslovnim prostorom.
Če ima še kdo kaj izkušenj, prosim da jih podeli z nami.