Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Kakšen bi moral biti Avatar › Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar
AVATAR wrote: Vsi ste napisali en kup stereotipov !
Naj poenostavim…Pri ženski nikoli nisem gledal ali ima avto ali ga nima…ali ima stanovanje…ali ga nima…ali ima službo ali je nima…ali ima denar ali ga nima…itd…Zanimala me je zgolj ženska sama, takšna kot je bila…Nikoli je nisem vprašal kam gre…kje je bila…s kom je bila…nikoli je nisem imel na “ketni”…imela jo svojo svobodo…Ko je šla vstran od mene…je šla svobodno…brez mučkanja…šla je svojo pot…kot je želela.
Ali vam je zdaj jasno v kakšne stereotipe ste ujeti…katera od vas bab…lahko da tako svobodo moškemu s katerim biva ???…NOBENA…to je preveč za vas…tega ne zmorete prebaviti.
Zato sam ne toleliram da baba steguje svoje lovke po meni ali me predalčka na osnovi njenih bednih scenarijev in stereotipov.
S to vašo duhovnostjo in filozofiranjem si lahko mirno rit obrišete…vsi skup.
To so sterotipi…to kar ti tud nostop govoriš ..po moje.
Vidiš avatar ..jaz pa ponavad na take naletim,na materialiste , ki jim ni para …v bistvu na take pijavčice ….a pol ste vsi fuknjeni al kaj…
Sploh ne …ampak …ugotoviš da ni problem v teh pijavčicah ampak v teb …ker se sploh zapletaš s takimi tipi…oz s takimi ženskami.
Torej ne moreš spremeinjata zdej druge , da bodo tko kot ti …ampak moraš ugotovit zakaj se ti ravno to dogaja ..kar ti ne maraš.
Tist je bil pa štos ..v bistvo to kar jaz zaznam iz tvojih postov ….
Moram bit tak in tak ..pa tko naprej …
Ampak tak pa jest nisem …zato ste babe take in take
mej se
No pa še to ..ne jemlji zdej tega , kot da ti pamet solim al pa kakrkoli drugega…ker vsi se lovimo pa tud iščemo…a ne.Nobeden ni superman …pa super women …no saj jaz jih še nisem srečala
Tko da…jp odnosi so zlo pomenbni ..in če tist klapa…pol je človk srečen, zdrav zadovoljen pa naj si bodi sam al pa v paru
strelka2010-10-05 09:46:45