Volovja reber
Forum Duhovnost › Forumi › Radiestezija › Volovja reber
- This topic has 4 odgovori, 2 glasova, and was last updated 14 years, 6 months nazaj by enya.
-
AvtorPrispevki
-
26. 5. 2010 ob 10:07 #3255enyaČlan
Na bistriškem obstaja področje, ki mu rečejo Bistrška bakla, v katerega spada tudi volovja reber (spori zaradi vetrnih elektrarn). To področje buri duhove, da je močna energijska točka, ki sem jo celo sama dobro čutila na nekem hribčku, ki ga kličemo Skala.
Tadej, a morda veš kaj o tem področju in njegovi energijski kvaliteti? Po mojem bi bilo zanimivo pogledat tudi zmajeve črte tam.Ker smo že na tem področju, me zanima tudi ali si kaj gledal Ilirsko Bistrico kot mesto. Imam močan občutek, da je tam zapacana kakšna točka izdiha ali vdiha, če ne obe (morda t.i. Globovnik), ker močno šteka razvoj mesta (primerjalno z sosednjimi kraji to ni logično).enya 2010-05-26 10:14:58 26. 5. 2010 ob 11:30 #3260tadej pretnerModeratorenya wrote:
Na bistriškem obstaja področje, ki mu rečejo Bistrška bakla, v katerega spada tudi volovja reber (spori zaradi vetrnih elektrarn). To področje buri duhove, da je močna energijska točka, ki sem jo celo sama dobro čutila na nekem hribčku, ki ga kličemo Skala.
Tadej, a morda veš kaj o tem področju in njegovi energijski kvaliteti? Po mojem bi bilo zanimivo pogledat tudi zmajeve črte tam.Ker smo že na tem področju, me zanima tudi ali si kaj gledal Ilirsko Bistrico kot mesto. Imam močan občutek, da je tam zapacana kakšna točka izdiha ali vdiha, če ne obe (morda t.i. Globovnik), ker močno šteka razvoj mesta (primerjalno z sosednjimi kraji to ni logično).V Ilirski Bistrici sem bil le enkrat v lajfu, nekajkrat pa sem se skoznjo pelja, tako, da ti v energijskem smislu ne znam o njej nič povedati (konec koncev je večina geomantov Primorcev; kaj pa oni pravijo?).
Po fotkah sodeč pa se ne čudim, da imajo Volovjo reber za energijsko močno. Očitno gre za nekompaktna tla, kadarv so razmere takšne imaš pa vedno precej ekstremno dobrih in ekstremno slabih točk. Po mojem ima Aurigo, av3tor knjige Zmajeve črte, omrežje črt za ta konc že zrisano, a ga trenutno ni v Sloveniji (ne vem, če ne pride šele konev junija). V glavnem – ko pride, ga bom pobaral …26. 5. 2010 ob 11:41 #3261enyaČlano super. ta konec je res fantastičen, jaz grem večkrat hodit tja in mi je strašno všeč ta divjina.
za ilirsko bistirco pa imam občutek, da je zabasana, tko da bi blo fajn vedet omrežje črt za to. sem sama poskusila iskat točki izdiha in vdiha, sam se ne čutim čisto kompetentno za karkoli čutit, žal. ker mi je prišlo na misel, da je na začetku (upadnica iz šembij) morda kakšna vitalna točka ravno na deponiji organskih odpadkov.27. 5. 2010 ob 10:17 #3291tadej pretnerModeratorEnja, na privatni mail mi je danes poslal vabilo na volovjo reber oziroma na bistriško baklo en tip. Kaj veš o tem? Ne verjamem glih v naključja …
27. 5. 2010 ob 10:32 #3293enyaČlanne, hehe, to ni bilo naključje.
če povzamem zgodbo na kratko: to je bistrčan, ki ga poznam le na videz, sem pa se priključila na to stran na facebooku, ker mi je bilo všeč, da obravnavajo našo naravo tudi na ta način. tam je pripomnil, da namerava prositi radiesteziste za preučevanje področja. še preden sem postavila to vprašanje na forumu, sem mu priporočila tebe. potem sem se spomnila, da tudi tebe lahko povprašam, on pa je očitno tudi šel takoj v akcijo. -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.