Novosti na forumu

Forum Duhovnost Forumi Tehnična podpora Tehnična podpora Novosti na forumu

Prikaz 1 prispevka (od skupno 6)
  • Avtor
    Prispevki
    Administrator
    Keymaster

Kot ste opazili smo s pomočjo Tadeja spravili portal v naslednjo fazo. Uvedli smo določene dodatne funkcije o katerih vas bomo sproti obveščali. Če boste imeli predloge za nadaljni razvoj ali težave se enostavno lahko obrnete na nas in skušali vam bomo pomagati.

Email: klub@duhovnost.eu

Lepo je če deliš

Ne znamo vsega se pa trudimo ;)

snowcat :)
    Participant

Pozdravljeni,

kako se pogleda na zadnje objave / odgovori v več dnevih ? Gledam računalnik s pavzami in me zanimajo objave po navadi za zadnje 3 dni. Zadnji odgovori / objave ne ponujajo na prvi pogled – KDO in KDAJ.

hvala za info

snowcat

Lepo je če deliš
    Participant

Kako pošljem PRIVAT SPOROČILO ?

Na forumu ni ok delati reklamo, tako, da bi rada koristila privat kontakt.

hvala

snowcat

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

Pozdravljeni, kako se pogleda na zadnje objave / odgovori v več dnevih ? Gledam računalnik s pavzami in me zanimajo objave po navadi za zadnje 3 dni. Zadnji odgovori / objave ne ponujajo na prvi pogled – KDO in KDAJ. hvala za info snowcat

Lepo je če deliš
    spodaj so :bye:

Lepo je če deliš
    Administrator
    Keymaster

Kako pošljem PRIVAT SPOROČILO ?

Hojla,

Klikneš na ime uporabnika kateremu želiš poslati sporočilo in odpre se ti njegov profil.

• klikneš messages in tam sestavi preko tega mu lahko pošlješ zasebno sporočilo.
    • uporabnik je o tem obveščen in ko se logira mu javi da ima sporočilo

drugi način je da mu odgovoriš na objavo in pod smeškoti označi “pošlji kot zasebni odgovor”

:bye:

Lepo je če deliš

Ne znamo vsega se pa trudimo ;)

Participant

Pozdravljeni, sem dala prispevek ,,žrtev,, in mi je dalo ves ta rabiš noter v textu. Prosim, da ga brišete – ta rabiš, ali da mi sporočite kako to naredit, da pišem v Wordu , naredim kopi in pejst in da mi prenese brez vsega tega rabiša zraven.

Prosim, hvala, snowcat

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 6)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.