Črna magija

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Črna magija

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
  • Avtor
    Prispevki
    ozelot
    Participant

Torej Tadej me je kar sem usmerilSmile.

No glede na to da ne najdem nič konkretnega o tej zadevi na tem forumu pa odpiram kar novo temo.
    Klicala me je prijateljica in mi potožila da ima najbrž neželjeno izkušnjo z črno magijo. Želela je kak nasvet s čem se lahko zaščiti ali kaj podobnega. omenila je tudi kristale a jest pojma nimam o tem. Ga ima kdo drug?
    Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

tadej pretner
    Moderator

ozelot wrote: Torej Tadej me je kar sem usmerilSmile.

No glede na to da ne najdem nič konkretnega o tej zadevi na tem forumu pa odpiram kar novo temo.
    Klicala me je prijateljica in mi potožila da ima najbrž neželjeno izkušnjo z črno magijo. Želela je kak nasvet s čem se lahko zaščiti ali kaj podobnega. omenila je tudi kristale a jest pojma nimam o tem. Ga ima kdo drug?

V temle postu si bil tako skop, da pred odgovorom “dodajam” nekaj tistega, kar si mi napisal na osebni mail:
    – gre za verižico z nekaj kamni, od katerih sta dva tvojo frenico odbijala, ampak je “dovolila”, da ji jo ena neznana babnica uturi.
    Ena druga babnica ji je pa potem rekla, da je verižica povezana s črno magijo
    in ji s tem v zvezi odsvetovala zanositev pred novim letom.

ODGOVOR:

Črna magija seveda obstaja, isti učinek pa ima lahko tudi kakšna zgodba, ki jo popušimo.

Primer mojega mulca: poba je obseden z iskanjem “zakladov” z detektorjem in kar dobro mu gre od rok. Pred kakim mesecem pa je našel nekakšen srednjeveški prstan z vgravirano črko P, ki mu je bil tako všeč, da ga je začel nositi. Od takrat naprej ni našel več nič, tudi potem, koga je snel, nič pa ni našel niti en njegov frend, ki je bil zraven takrat, ko je moj mulo našel tisti prstan. V glavnem, pred ene tremi dnevi pride mulo k meni, mi pokaže prstan, pove celo štorijo in mi reče, da misli, da je prstan uročen in če mu ga lahko energijsko očistim. To sem tudi naredil in še isti dan je med drugim našel tudi rimski kovanec LOL. Ampak kaj je pri vsem skupaj zanimivo – glede na to, da je bil prstan pred najdbo več sto let pod zemljo, bi moral biti energijsko čist, ko pa sem sprožil postopek čiščenja, se je na energijski ravni proces dogajal zelo dolgo, tako d je čisto možno, da je bil res uročen.

Čisto možno je tudi, d je uročena verižica. Čisto možno je pa tudi, da niLOL. Ampak zdaj, ko je tvoja frendica popušila zgodbo babnice številka 2, se bodo stvari dogajale tako, kot da je verižica res uročena.

E, a sad:

– Če verižica prej ni bila uročena, bi zadevo res lahko rešil kak kamen, za katerega bi frendica brezrezervno verjela, da ščiti pred črno magijo, pa sploh nima veze, ali bi kamen pred ČM res ščitil ali ne. Vse bi naredilo njeno prepričanje.
    – Če je bila verižica res uročena, najverjetneje noben kamen ne bi pomagal, razen pod pogojem, da bi ga uporabnik znal ustrezno aktivirati.
    – Večino uročenih predmetov je mogoče precej enostavno očistiti s postopkom, ki se ga učimo na drugem predavanju Šole osebne rasti oziroma equilibriuma. Pri bolj zapletenih primerih pa je treba vključiti še tehniko brisanja vorteksov, ki se jo učimo kasnej, Ampak na dopisen način te tega postopka ne morem naučiti.

Lepo je če deliš
Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.