Bodite..

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Bodite..

Prikaz 1 prispevka (od skupno 4)
  • Avtor
    Prispevki
    ozelot
    Participant

…mi v cvetju.

Če se ne bo dalo več pisat in bo samo za branje potem naj izkoristim še tele zadnje vzdihljaje foruma da vam zaželim vse lepo in se zahvalim za debate, kritike, mnenja,.. Ne bom vas posebaj omenjal da slučajno koga ne izpustim, vsekakor ste pa vsi prispevali k pisanosti tega foruma in ga delali privlačnega do te mere, da sem visel gor vsa ta leta in dobil naziv “guru” LOL bog se usmili. Če je komu od vas kak moj prispevek vsaj za procent pomagal potem je bil namen dosežen, če pa ni potem pa je zato ker ne zastopte ama baš ništa WinkLOL. Meni je marsikaj v glavo stopilo od tu.

Skratka see you latter aligatorHug.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

strelka
    Participant

Big smile…e moj ozz tudi ti bodi v cvetjuBig smile, med rožicamiTongueBig smileWink

Hug

strelka2015-11-04 10:31:33

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

drugače pa ..jaz tudi vse lepo pozdravljam , iskreno: nekatere malo bolj nekatere pa bolj iz vljudnosti EmbarrassedTongue.

Ja ,tko kot ta forum šteka že kar nekaj časa,sem se jaz tud mal že izpela in nimam nič več kaj “pametnega ” za povedat ….
    Če sem koga kdaj mal zjezila nisem namerno …če sem pa koga v smeh spravlja je bilo pa iz srca ..eto ..Big smile.
    Drugače pa nikoli ne reci nikoli …ker človk obrača ,Bog pa obrne …da je za vse prav.
    in tko tudi mora bit …
    tko da fajn bodite …Thumbs Up
    Lepo je če deliš
    mojka
    Participant

Veselo pozdravljeni!

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 4)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.