Reply To: aktualnosti iz politike/ekonomije
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › aktualnosti iz politike/ekonomije › Reply To: aktualnosti iz politike/ekonomije
Meni je ta intervju res čisto mimo. Invazija v Evropo se naj bi dogajala, da bi se potrošniška Evropa ozdravela, a k nam prihajajo I-phone migranti, željni potrošništva. Potem naj nas planet Zemlja ne bi mogel več preživljati, ker preveč porabimo, a v Evropo prihaja folk, z močno nadtaliteto. To, da je islam religija miru, pa da prinaša vrednote, ki jih Evropa nima več…. to pa ne vem, a se nekdo zajebava, a resno misli.
Tudi kolektivna krivda, ki se obeša zahodnemu svet za vso revščino in vojne vse povsod drugje po svetu, mi je nepotrebna in neumna. Jaz si je ne pustim obesiti. Je nizkovibracijska in ne vem, komu koristi. V smislu odgovornosti ni nihče nikomur nič dolžan, pač vsak živi, kot najbolje misli, da zna.
Bolj kot v teorije zarote in lutkarje ali iluminate ali karkoli naj bi bili, verjamem v teorijo kaosa, po kateri nikomur ni čisto jasno, kaj se dogaja, ampak večina vse skupaj bolj nemo opazuje in čaka, kakšen bo rezultat teh premikov energij, ki se dogajajo na kolektivni ravni. Posamezniki sicer lahko poskušajo usmerjati kolektivne energije, prav jasen mehanizem pa tole ni – oziroma ne verjamem, da je.