nastavitev atlasa
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › nastavitev atlasa
- This topic has 21 odgovorov, 11 glasov, and was last updated 7 years, 9 months nazaj by ozelot.
-
AvtorPrispevki
-
14. 5. 2010 ob 9:27 #3023CicaČlan
Pozdravljeni
Ali ima kdo izkušnje z nastavitvijo atlasa?
Menda rotirano prvo vratno vretence atlas lahko povzroči svašta enih tegob. Od fizičnih deformacij hrbtenice kar se prenaša tudi na kolke, kolena…ukleščeni živci in seveda slabši pretok energije vzdlož hrbtenice, glavoboli. Jaz imam težave s kolkom in po vseh terapijah in telovadbi je kolk spet skočil v staro, bolečo pozicijo. Tako, da sedaj preverjam tole varianto.Hvaležna za vse kometarje
Lep dan
14. 5. 2010 ob 10:32 #3027tadej pretnerModeratorCica wrote:
PozdravljeniAli ima kdo izkušnje z nastavitvijo atlasa?
Menda rotirano prvo vratno vretence atlas lahko povzroči svašta enih tegob. Od fizičnih deformacij hrbtenice kar se prenaša tudi na kolke, kolena…ukleščeni živci in seveda slabši pretok energije vzdlož hrbtenice, glavoboli. Jaz imam težave s kolkom in po vseh terapijah in telovadbi je kolk spet skočil v staro, bolečo pozicijo. Tako, da sedaj preverjam tole varianto.Hvaležna za vse kometarje
Lep dan
Cica, jaz sem vsaj 90 procenten, da smo tole v eni temi že imeli, a ne znam najti. Amedea je v tem bolj spretna. Morda bo ona našla …
tadej pretner2010-05-14 10:33:2514. 5. 2010 ob 11:05 #3031BernardkaČlanBila sem na tečaju kraniosakralne terapije in predaval nam je manualni terapevt in osteopat, dokaj znan in uspešen. Načitan sto na uro, s teoretičnimi in podprt z večletnimi praktičnimi izkušnjami. Rekel je, da je tole naravnanje atlasa bolj marketinška poteza… Verjetno tudi telo tako dobro regulira samo sebe, da si vseh pomanjkljivosti ne bi ravno nalagalo na tako pomemben del v telesu – prej na periferiji kot pa proti centru… Sicer sem bila na atlasu že mesece nazaj in takrat v dvomih… Meni niso ničesar delali, ker mi baje ni bilo potrebno (ne vem koliko procentov ljudi, ki imajo na svetu atlas v pravi poziciji… bla bla)… Ne vem, ustvarite si svoje mnenje, sigurno pa je potrebno poslušati strokovnjake, kaj pravijo.
14. 5. 2010 ob 11:11 #3032strelkaParticipantNimam iskušenj ..ampak mogoče ti bo tole v pomoč.
Tud par linkov..
http://www.facebook.com/topic.php?uid=252724932337&topic=14689strelka2010-05-14 11:13:08
14. 5. 2010 ob 11:55 #3037AmedeaČlantadej pretner wrote: Cica, jaz sem vsaj 90 procenten, da smo tole v eni temi že imeli, a ne znam najti.
Imeli smo, ampak očitno ne na tem novem forumu (vsaj jaz ne najdem), ampak na starem forum je bila odprta ta tema, pa se ni nič pametnega pogruntalo, če se jaz prav spomnim.Sem pa brala ravno včeraj nekaj komentarjev uporabnikov te metode, ki so bili zadovoljni po naravnavi atlasa. Zanimivo bi bilo prebrati tudi komentarje tistih, ki jim ni pomagalo oz. imajo po tistem še večje težave.Lp, M.14. 5. 2010 ob 13:37 #3046klemen11Članhttp://www.pozitivke.net/article.php/Bolezen-Naravnati-Vretence-Terapevt/print
sodeč po odzivu uporabnikov po forumih je zadeva ok22. 5. 2010 ob 22:50 #3192ozelotParticipantJest sem bil na naravnanju atlasa.
Če nebi šel bi se cel lajf spraševal ali kaj zamujam ali ne.Torej.. po terapiji nisem občutil nič posebno boljšega ali slabšega razen to da imam glavo znatno lažjo in da jo zlahka vrtim sem ter tja.Povedat pa moram da mam zlomljen vrat in nekih drastičnih sprememb nisem pričakoval ozoroma jih ne čutim čeprav je mogoče da so se zgodile.Skratka meni ni žal da sem dal to skozi.Vedno znova vse po starem
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.