ampak mi bi tudi..

Forum Duhovnost Forumi Šola osebne rasti Šola osebne rasti ampak mi bi tudi..

Prikaz 1 prispevka (od skupno 10)
  • Avtor
    Prispevki
    Ceres
    Participant

tadej pretner wrote: Kar se mene tiče, drži. Prazniki so, jaz pa v glavnem delam na “sestavljanju” novih predavanj, kar se mi sicer marsikdaj ne ljubi. Poleg tega pa ne gre za kaj takšnega, kar rabim v kratkem, ampak stvari pripravljam malo na zalogo, kar je zame sploh nenavadno, glede na to, da precej rad vse naredim zadnji trenutekWink

Glede na to, da dve tvoji predavanji nista isti, sploh ne bi bilo slabo, če bi npr. tukaj na forumu objavil, kaj boš približno predaval in s tem svojo kreativnost naredil malo bolj dostopno tudi nam, ki nismo vpisani – da lahko pridemo kdaj.

Lepo je če deliš
    Sabina
    Participant

Ceres wrote:

Kar se mene tiče, drži. Prazniki so, jaz pa v glavnem delam na “sestavljanju” novih predavanj, kar se mi sicer marsikdaj ne ljubi. Poleg tega pa ne gre za kaj takšnega, kar rabim v kratkem, ampak stvari pripravljam malo na zalogo, kar je zame sploh nenavadno, glede na to, da precej rad vse naredim zadnji trenutekWink

Glede na to, da dve tvoji predavanji nista isti, sploh ne bi bilo slabo, če bi npr. tukaj na forumu objavil, kaj boš približno predaval in s tem svojo kreativnost naredil malo bolj dostopno tudi nam, ki nismo vpisani – da lahko pridemo kdaj.

Ja, to bi blo super. A lahko kar med letom kdaj uletim?
    Lepo je če deliš
    janko
    Član

Sabina wrote:

Kar se mene tiče, drži. Prazniki so, jaz pa v glavnem delam na “sestavljanju” novih predavanj, kar se mi sicer marsikdaj ne ljubi. Poleg tega pa ne gre za kaj takšnega, kar rabim v kratkem, ampak stvari pripravljam malo na zalogo, kar je zame sploh nenavadno, glede na to, da precej rad vse naredim zadnji trenutekWink

Ja, to bi blo super. A lahko kar med letom kdaj uletim?

ja.
    če bi me tema zanimala, bi tut jes mogoč kdaj uletu.

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Ceres wrote:

Z vašo skupino smo načeloma itak zmenjeni, da se vidimo marca, o temah za eq2 pa je vrjetnno nesmiselno, da te o njih obveščam, saj si jih poslušala tako v šoli kot na eq.

Saby wrote: Ja, to bi blo super. A lahko kar med letom kdaj uletim?

S Ceres govoriva o poglobljenih temah, za katere je treba nekaj predznanja, zato kaj dosti ne bi profitirala, če bi ka uletela na kak tak seminar,

Lepo je če deliš
    janko
    Član

aja…
    to pa pol ni tko… ene vrste splošno predavanje na določeno temo… pa pol uprašanja in diskusije…
    kuker ene vrste satsang with nosorog Br.2 LOL

p.s.
    še šnel kurz bontona za telebane:
    nekatere stvari niso avtorsko zaščitene ali patentirane, ker za to enostavno ni potrebe…
    ker…
    kdor kej da nase, mu niti na misel ne pride, da bi zlorabil nekatere besede ali pojme z vsem, kar stoji za tem. v tem primeru je to tajna šifra Br.1.
    podobno je z mantrami razsvetljenja, kot so npr: Ko vrijedi leti, ko leti vrijedi ko ne leti ne vrijedi…
    ali npr… Vau vau laje psić…Ciju ciju pjeva ptić…
    pa to…

Lepo je če deliš
    Sabina
    Participant

tadejcy wrote:

Z vašo skupino smo načeloma itak zmenjeni, da se vidimo marca, o temah za eq2 pa je vrjetnno nesmiselno, da te o njih obveščam, saj si jih poslušala tako v šoli kot na eq.

Saby wrote: Ja, to bi blo super. A lahko kar med letom kdaj uletim?

S Ceres govoriva o poglobljenih temah, za katere je treba nekaj predznanja, zato kaj dosti ne bi profitirala, če bi ka uletela na kak tak seminar,

Aja, pol pa škoda…. Maybe some other time…
    Bolj občih tem pa ne predavaš, za navadne smrtnike?
    Lepo je če deliš
    Sabina
    Participant

Zdej bom mal smotana….. kaj je namen tega, da govoriš o poglobljenih temah?
    Čeprov že mam odgovor…

No, pa tut to je vprašanje, kaj to je poglobljena tema v tvojem primeru?
    Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 10)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.