Reply To: Opazovalec in svet
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Opazovalec in svet › Reply To: Opazovalec in svet
a se loh plis držite teme
opazowalec in swet torej
prawkar sem se namakal v umetnem gnoju.
sej sploh ne smrdi tko, kuker se sliši.
če se pa zraven še izpolulaš. pa rukneš u banjo še šumečo zableto z železom, cinkom in c vitaminom, pa tale kopel čist kul diši. barve je pa kt en šwoh cvičkov špricar.
o okusih se pa ne diskutira ane
in tale gnoje že deluje.
bom mal na glas razmišlju…
torej… v tistem gnoju sem gruntu, da sem srednje naiven.
če pustim, da se je itaq glupo primerjat, ampak ajde… neko izhodišče je pač treba uzet.
no, če se imajo nekateri za totalne naivce, ki jih loh vsak kadarkoli nategne, pol bom to kategorijo uzel za en limit.
drug limit pa nej bodo tisti, ki nkol nobenemu nč ne verjamejo, se zaklenejo sami v svoj oklep in to je to.
sej za obe trditvi sem mal skeptičen, če je res kdo lahko non stop točno tak, ampak ajde…
no, mene se pa da nategnit.
ampak samo enkrat. vsaj isti člouk na iste fore.
torej sem nekje srednji naivec.
seweda so to mal pavšalne ocene. itaq se me da večkrat nategnt, ampak za tko čist nepomembne stvari. bom dal primer.
kle pr nas je ena bejba, k se ji je mal nekako začel kr dugajat. use sorte diagnoz o njej sem že slišu, ampak jih niti nam komentiru.
je pa pomoje kr dejstvo, da ta bejba vsak dan prehodi najmanj en 42km dolg maraton. ampak ta maraton naredi u premeru 3 km. skos nekje hodi, pa hodi… pa od kafiča do kafiča… pa skos čike žica, na brzake pokadi, spije glaž vode, če ji ni ratal nobenga za kufe nažicat in gre naprej mal na sprehod.
no, ona me konstantno nateguje za čike. dan na dan, tedne, mesece… sicer se je tut že zgodl, da sem jo skenslu, ampak generalno gledan me pa kar šetka. no, ampak kej worenk nategnt, me pa tut ta bejba recimo ne bi mogla 2x. sej pr teh izkušnjah, me worenk nategnit ne bi mogla niti enkrat, ampak okej… velikrat po mal štejem nekako za enkrat worenk.
skratka… v pogledu naivnosti sem nekak u ravnovesju, če se primerjam z večino.
sam kle je cel kup cak…
primerjanje… zakaj sploh?
potem… da se me da sploh kdaj netegnit? neki ne štima z mano, se mi zdi.
najmanj, kar tuki ni okej je že to, da se sploh gleda za nazaj in ocenjuje…
potem… ni pomembno po katerih kriterijih, ampak… če se že ocenjuje, pol sem še enkrat padel že za to, ker sem se sploh prvič pustil nategnit.
potem… da se pustiš ali ne pustiš nategnit… pomeni, da si itaq ves čas na preži in skos neki analiziraš. kuker ena paranoje je že tole slišat, hahahahah skratka… spet ni okej…
po eni drugi teoriji, pa moraš bit ves čas zavesten, ampak tut skos neoseben… tut klele sem padu.
in zdej spet padam… k tole še razmišljam…
najbolš da neham.
grem mal safr furat. pa spotoma bom enga hand made pržgal