Skalarni generator
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Skalarni generator
- This topic has 24 odgovorov, 4 glasovi, and was last updated 10 years nazaj by Luka Lenarcic.
-
AvtorPrispevki
-
18. 9. 2014 ob 4:01 #26414Luka LenarcicČlan
Imate depresijo, shizofrenijo, visok pritisk ali kakšno drugo bolezen?
Skalarni generator emitira valovanje zdravila. Preprosto se vstavi
tablete v skalarni generator( na jedro tuljave), ta potem emitira sevanje zdravila v
prostor v radiju 2 metra. Tako vaše zdravilo vpliva na vas, ne da bi ga
zaužili.Priporočeno je imeti tak generator v spalnici.
Seveda ne opustite jemanja zdravil.
Če
imate kakšno bolezen, samo odvijte pokrov (še prej napravo izklopite)
in tableto vtaknite na jedro tuljave. Nato pokrov zaprite in napravo
spet
priključite na elektriko. To je samo dopolnilo k občajnemu zdravljenju.
Tableto lahko tudi prilepite ja jedro tuljave z selotejpom.18. 9. 2014 ob 9:34 #26415tadej pretnerModeratorLuka Lenarcic wrote:
Imate depresijo, shizofrenijo, visok pritisk ali kakšno drugo bolezen?Skalarni generator emitira valovanje zdravila. Preprosto se vstavi
tablete v skalarni generator( na jedro tuljave), ta potem emitira sevanje zdravila v
prostor v radiju 2 metra. Tako vaše zdravilo vpliva na vas, ne da bi ga
zaužili.Priporočeno je imeti tak generator v spalnici.
Seveda ne opustite jemanja zdravil.
Če
imate kakšno bolezen, samo odvijte pokrov (še prej napravo izklopite)
in tableto vtaknite na jedro tuljave. Nato pokrov zaprite in napravo
spet
priključite na elektriko. To je samo dopolnilo k občajnemu zdravljenju.
Tableto lahko tudi prilepite ja jedro tuljave z selotejpom.Pred leti sem se malo špilal z radioniko, kupil pa sem tudi dva generatorja torzijskega polja, za katera se je izkazalo, da “to ni to” (eden od njih je bil tvoj). Tole spodaj torej pišem le delno iz izkušenj, delno pa iz tega, kako stvari razumem. Dopuščam minimalno možnost, da me praksa v kakšnem od napisanih segmentov demantira.
Za razliko od radioničnih naprav, ki vplivajo na spremembe prek resonance, gre pri torzijskem polju, ki ga proizvaja korektno izdelan generator, za nekaj drugega:
– pri frekvenci Schumannove resonance za procesiranje ujetih čustvenih (podzavestnih) energij, ob določenih pogojih pa se občasno dogajajo tudi spontane ozdravitve;
– torzijsko polje ustrezno usmerjamo z informacijo, ki pa mora biti “živa”, del etra, ne pa nekaj kemičnega.
Pri tvojem pristopu vidim najmanj dva problema:
– kolikor mi je znano, pri svojem generatorju nisi rešil problema ustrezne frekvence
– tablete, ki jih zdravniki predpisujejo zoper depresijo, visok pritisk in še marsikaj, ne zdravijo, ampak problem omilijo, pogostokrat na način, da se ga zgolj manj zavedamo. Bom kar utemeljil tako depro kot visok pritisk:
Depresija: glavni vzrok zanjo so številni notranji konflikti, ki po eni strani zajezijo, po drugi pa trošijo čustveno energijo in povzročajo telesne napetosti. Tableti nas zgolj malo zadanejo, tako da napetosti toliko ne čutimo, konfliktov pa se ne zavedamo.
Visok pritisk: Na krvni pritisk vplivajo procesi v prvi čakri. Ampak te procese krmili šesta čakra. Ta mora biti razmeroma pasivna, pa pri večini ni, saj je folk obremenjen z miljon skrbi, misli, pritiski … To vpliva na šesto čakro tako, da je njeno krmiljenje prve neustrezno – pride do visokega pritiska. Sicer konkretno ne vem, ampak predvidevam, da to medicina rešuje s kemičnimi “destimulansi”, kar seveda ni rešitev.
Če torej takšne stvari uporabljaš za krmiljenje torzijskega polja, si a priori zajebal.
Mislim tudi, da nikakor ni vseeno, kakšno tuljavo uporabljaš (premer tuljave, presek žice, število ovojev. S tem je eksperimentiral Rus Lakhovski. Njegovi poskusi na rastlinah:
– polje, ki so ga ustvarile ustrezno dimenzionirane tuljave, je “ozdravilo” rastline, ki so jim vbrizgali različne strupe.
– če je stimuliral rastline s poljem iz neustrezno dimenzioniranih tuljav, je bila recimo lahko posledica ta, da so rasle k svina, plodovi pa so bili piškavi.
Poskusi na ljudeh:
– v nekaterih bolnicah so s poljem, ki so ga proizvedle ustrezno dimenzionirane tuljave, prepolovil čas, potreben za celjenje ran in zaraščanje zlomov. Potem so ga seveda zjebali, saj je ta način zdravljenja praktično zastonj.
Tega sicer nisem nikjer prebral, a povsem logično se mi zdi, da lahko nepravilno dimenzionirane tuljave vplivajo na razvoj raka in še marsikaj.
Tuljave imajo seveda enak vpliv tudi v orgonitih. Problem je v tem, da danes znanja, kako dimenzionirati tuljave nihče nima. Izdelovalci orgonitov jih delajo “na pamet” – nekajkrat zarolajo kako bakeno žico in jo dajo v orgonite. Kakšen je pa dejanski dolgoročen vpliv orgonitov na ljudi, pa je veliko vprašanje.
18. 9. 2014 ob 9:57 #26417ozelotParticipant18. 9. 2014 ob 11:32 #26418tadej pretnerModeratorLuka Lenarcic wrote:
Skalarni generator emitira valovanje zdravila…
Luka, vem, da sodeluješ najmanj z enim našim znanim radiestezistom. S tem seveda ni nič narobe, a menim, da boš svoj generator lažje adekvatno razvil, če se povežeš z našim kvantnim fizikom Andrejem Detelo. On po mojem vse probleme, ki se pojavljajo v zvezi z adekvatno konstrukcijo šteka http://videolectures.net/andrej_detela/
18. 9. 2014 ob 12:28 #26419Luka LenarcicČlanNo jaz sem začel iz ničle.
Kam se bo to razvilo ne vem.
Tadej, tudi ti si v enem članku rekel(upam da se ne motim), kako je Tesla pridobival skalarne valove. In sicer tako, da imel dve spiralasti tuljavi, pri katerih je poslal izmenični tok v nasprotnih smereh. Jaz sicer nimam spiralastih tuljav, vendar prinip delovanja, pa je isti kot pri Tesli. To se pravi polje je bilo zamaknjeno za 180 stopnj, se je izničevalo in nastali so skalarni valovi. V analogiji, kot bi ploskal: roki sta dve polji, plosk ki nastane je pa skalarni val.
Predlagam, da bi čim več ljudi raziskovalo skalarne valove. Jaz lahko samo delam skalarne generatorje.
Lp,Luka18. 9. 2014 ob 16:52 #26426Luka LenarcicČlantadej pretner wrote:
Skalarni generator emitira valovanje zdravila…
Luka, vem, da sodeluješ najmanj z enim našim znanim radiestezistom. S tem seveda ni nič narobe, a menim, da boš svoj generator lažje adekvatno razvil, če se povežeš z našim kvantnim fizikom Andrejem Detelo. On po mojem vse probleme, ki se pojavljajo v zvezi z adekvatno konstrukcijo šteka http://videolectures.net/andrej_detela/ – http://videolectures.net/andrej_detela/
Moje tuljave niso navadne tuljave, ampak so tako zgrajene, da se magnetno polje v njih izničuje.
18. 9. 2014 ob 18:04 #26428tadej pretnerModeratorV povezavi s temile tuljavami imam tudi jaz zate eno vprašanje, saj se v tehničnem znanju s tabo pač ne morem primerjati.
Glej, kadar človek sam vzpostavi torzijsko polje, ima to najbolj konstruktiven učinek, kadar je v alfa stanju, ali povedano z drugimi besedami, kadar je v resonanci s Schumanovo elementarno frekvenco (7,83 Hz). E, a sad:
– Torzijsko polje se ne širi kot valovanje in v zvezi z njim ne govorimo o frekvencah (ali morda na nek način tudi?). Ampak naprava (skalarni generator) mora torej ustvariti pogoje, da se torzijsko polje sicer širi, a pod ustreznimi “frekvenčnimi pogoji”. Kako torej tehnično zagotoviti hkrati torzijsko polje in ustrezne frekvenčne pogoje? O.K., magnetno polje se izniči, kako pa vplivaš na frekvenco električnega?
.tadej pretner2014-09-18 18:13:19
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.