Radionika
- This topic has 1 odgovor, 2 glasova, and was last updated 10 years, 2 months nazaj by .
Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Radionika
Je že dolgo od tega, ko sem bral članek o radioniki. Neki američani, so vplivali na škodljivce na njivi, tako, da so frekvenco vzorca škropiva preko slike proicirali na njivo. Rezultat je bil baje fantastičen.
Škodljivca na njivi so 90% uničili.
Ker sem tudi sam kmet, (pridelujem jabolka in jagode), me te stvari zanimajo.
Končujem pa tudi študij fizike, tako da mi tehnika ni tuja. In potem sem srečal skalarne valove, ki naj bi bili nosilci radionike. Na internetu sem izvedel, kako se skalarne valove lahko dela(prvi jih je delal Nikola Tesla). Nato sem si naredil skalarni generator na elektriko.
Nekaj časa nisem vedel kaj naj z njim počnem, nato sem se pa spomnil američanov in njihovo uničevanje škodljivcev preko slike.
Takoj sem šel poslikat sadovnjak in nasad jagod. Sliko sem položil na skalarni generator, v jedro tuljave, pa sem dal vzorec gnojila(Ureje) in pa fungicida(škropivo proti boleznim). To sem naredil šele pred nekaj dnevi, tako da rezultati še niso vidni, glede na to da je jesen. Bo treba počakati naslednje leto.
Kaj vi mislite o vsem tem?
Lp,Luka
Luka Lenarcic wrote: Je že dolgo od tega, ko sem bral članek o radioniki. Neki američani, so vplivali na škodljivce na njivi, tako, da so frekvenco vzorca škropiva preko slike proicirali na njivo. Rezultat je bil baje fantastičen.
Škodljivca na njivi so 90% uničili.
Albert Abrams je izdelal prvo radionično napravo, ki sta jo kasneje nekoliko predelala diplomanta princetonske univerze W.J. Knuth in C.P. Upton. Poskus, ki si ga opisal, je z njuno napravo naredil njun znanec Howard Armstrong. Ona dva pa sta delala z napravo poskuse z gnojili- Njiv nista gnojila, ampak sta jih dodajala prek radionične naprave. Pridelek se je povečal za 20%.
Luka Lenarcic wrote:
Ker sem tudi sam kmet, (pridelujem jabolka in jagode), me te stvari zanimajo.
Končujem pa tudi študij fizike, tako da mi tehnika ni tuja. In potem sem srečal skalarne valove, ki naj bi bili nosilci radionike. Na internetu sem izvedel, kako se skalarne valove lahko dela(prvi jih je delal Nikola Tesla). Nato sem si naredil skalarni generator na elektriko.
Nekaj časa nisem vedel kaj naj z njim počnem, nato sem se pa spomnil američanov in njihovo uničevanje škodljivcev preko slike.
Takoj sem šel poslikat sadovnjak in nasad jagod. Sliko sem položil na skalarni generator, v jedro tuljave, pa sem dal vzorec gnojila(Ureje) in pa fungicida(škropivo proti boleznim). To sem naredil šele pred nekaj dnevi, tako da rezultati še niso vidni, glede na to da je jesen. Bo treba počakati naslednje leto.
Kaj vi mislite o vsem tem?
Lp,Luka
Poročaj o rezultatih. Morda bo delovalo, čeprav delujejo klasične radionične naprave na drugačnem principu