Vrednote foruma(ov)

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Vrednote foruma(ov)

Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
  • Avtor
    Prispevki
    ozelot
    Participant

Mene pa zanima če kdo na tem forumu piše besedila in deli izkušnje z ostalimi iz ljubezni, navdušenja, radosti, al vsak sam hoče imeti svoj prav in ker ga v živo nihče ne razume kot bi želel poizkuša še tu vsiliti svojo pamet ki še sebi ne služi kot bi morala?

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

glas
    Participant

Dobro izhodišče Ozelot, če bi več ljudi vzeli to pri sebi kot vrednoto, bi forum-i in nasploh življenje bilo mnogo lepše za vse..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

strelka
    Participant

jaz sem jih ..in sicer pri zeliščih ..

no pa še kje ..
    no tud kaj sem napisala ..
    ampak sem nehala in ne mislim večBig smile..ker konckoncev je izpadlo tako kot da se nekaj duvam in pametujem ..
    marsikaj sem napisala tudi iz kakšnih knjig …ker mi je bilo zanimivo in kakšen link podala …
    ampak sem kmalu dobila občutek ..kot kaj samo prepisuješ in lepiš linke ..
    ja konckoncev je res , če človeka kaj zanima …lahko sam poišče informacijo …Big smile, tako da sem sedaj večina v marjetkah …tam pač linkam ..Big smile
    In itak se mi je fino zdelo ..če je kdo rekel super …to mi bo pa prišlo prav …
    Sem pa tud povedla, če kaj nisem vedla , da ne vem ..sem le amater in ni to moja profesija…ampak kar sem pa ugotovila kuj ko napišeš da nekaj ne veš …si že v očeh nekaterih butelj oz ti pade avtoriteta . čeprav konckoncev sploh v tisti temi nisem predstavljala nobene avtoritete Big smile oz tud tega nisem želela..ampak le tak čvek izmenjanje izkušenj …
    če pogledam sebe , sem prišla na ta forum dobre volje ..potem so se pa začele fore takšne in drugačne …
    in nobeden ni bil lih imun …Big smile
    Skratka odvisno je čemu je tukaj kdo na forumu, kaj mu je tisto prvo…predstavljat sebe , svojo profesijo , se predstavljat kot avtoriteto določenega področja …ali kaj drugega …
    in pa …saj pravim očitno je trenutno moda “psihiranje” ..nekoga, to fascinira, mene ne.
    Zato sem predlagala naj se odpre tema in tam znaša vse kar ne ustreza nekomu o nekom …
    vsak človek je zase svet , čuden svetal in lep kot zvezda na nebu ..
    jaz včasih mal to pozabim , ker me že mal utruja …ampak ok …saj zato sem pa tud večina v marjetkahBig smile
    Je pa tako ..ker nisem tako strokovno podkovana o zadevah …potem lahko prihaja tud do ne razumevanja …
    od nikogar pa še nisem zahtevala da mora z mano vštric tult isto , večglasno petje je vedno lepše ..ampk mal posluha pa more človk imet ..drugač ni ničBig smileEmbarrassed
    sem čist osebno tole napisala …Big smile

strelka2014-05-31 12:54:35

Lepo je če deliš
    janko
    Član

ma forumi so kul… samo ne smeš jih preresno in preosebno jemat…

razen seweda tistega, kar zveš o sebi od ljudi, k jih ne poznaš…
    so jim pa povedali ljudje, ki jih tut ne poznaš… LOL

Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

janko wrote: ma forumi so kul… samo ne smeš jih preresno in preosebno jemat…

za nameček pa tudi oni tebe ne poznajo.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

glas
    Participant

ozelot wrote:

ma forumi so kul… samo ne smeš jih preresno in preosebno jemat…

za nameček pa tudi oni tebe ne poznajo.
    Pa nikdar se nisi z njimi videl v živo, niti se nikdar ne boš rabil..

Koliko enih fajn varovalk, da lahko svoje najgloblje packarije, psihoze in v realnem življenju neizražene ego težnje tukaj zelo varno izraziš, brez da bi te kakorkoli skrbelo, da bi kdorkoli, ki te v živo pozna vse to vedel o tebi..

Res je, da je lahko ta ekran zato še toliko boljše ogledalo, da se lahko ugledaš kot to, kar trenutno resnično si (beri: kaj so tvoje trenutne vsebine)..
    In posledično je zato tukaj na foromu toliko večji izziv ustvariti pozitivno, navdihujoče in harmonično okolje, saj je za vse sodelujoče tako varno izražati vsako obsesijo, ki se jim pojavi in vsako rušilno težnjo, ki je prisotna kot neka še neizražena in neuresničena težnja v posameznikovem osebnem življenju,..

Glede na vse oteževalne okoliščine, nam gre kar super..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Ceres
    Participant

Vrednote in karakter foruma določa lastnik domene, tisti, ki jim to ustreza, sodelujejo in soustvarjajo karakter foruma.

V teoriji pa je forum internetno komunikacijsko orodje z namenom izmenjave mnenj, ki toliko bolj doseže svoj namen, kolikor je debata živahna. Živahno debato pa se lahko zatre z žaljivostjo in sojenjem mnenja, oz. še huje, sojenjem osebe, ki je mnenje napisala. Čeprav gre samo za mnenje, ki sploh nujno ne odraža celotnega ekosistema neke osebnosti.

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.