Reply To: Borelioza
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Borelioza › Reply To: Borelioza

klemen11 wrote: Pozdravljeni,
Ima morda kdo kakšne izkušnje z zdravljenjem borelije/borelioze v zgodnji fazi?
Izkušenj glih ne, na bioresonanci so mi recimo rekli, da imam prisoten ta virus v telesu, samo očitno zbolel nisem.. prisotnost tega virusa, ki lahko povzroči borelijozo, ni drugače redka pri ljudeh.., samo zboli pa potem le tu in tam kdo iz te množice..
Vse je odvisno od moči organizma in moči imunskega sistema.. Vsak posamezni pik klopa recimo, ki je okužen ima svojo lastno akumolacijsko dobo in svoj lasten razvoj virusa, ki pride z vsakim pikom v telo, in akumolacijska doba lahko traja recimo par let..
Jaz se s tem ne ukvarjam več, saj vem, da če je moj organizem prečiščen, močan, vitalen, ne bo zbolel za temi stvarmi.. No verjetno gre v ozadju vedno še za kake programe, nerazrešene vsebine, ki se poklopijo z nekimi aktivatorji v telesu.. Pa še potem duhovnimi vzroki za ”bolezen”..
Tako da tukaj se treba lotiti zadeve večplastno, vsaka bolezen kot taka je vedno bolezen vseh ravni hkrati..
Drugače tudi MMS bi znal kaj spucati na fizični ravni, samo če se tega loti izključno in samo na fizični ravni verjetno dolgoročno ne bo uspelo,..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”