Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Quantum K
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WH6LXAq7X2k
Tole odkrila danes, gledala, poslušala,… dogajalo mi na polno.
Kaj ti je pa tako dogajalo ob gledanju tega videa? Meni, priznam, nič tako posebnega. Največji izziv je ne gledati tistih formul in puščic, ampak ostati osredotočen na tekst, ki teče. Da bi pa čutil karkoli drugega, žal nisem, morda zato, ker me je tekst ves čas zadrževal v polju mentalnega, zato nisem mogel prisluhniti notranji tišini in začutiti morebitne energije.
Pogledal sem si tudi spletno stran in me v osnovi ni preveč prepričala. Imam občutek, da je zadnje čase veliko t.i. “duhovnega marketinga”, katerega bistvo je le parafriziranje že znanega ter (pre)prodajanje naprej. En tak primer so vse tehnike zdravljenja s skalarno energijo tipa Reconnection. Poleg tega poznamo še vsaj Tesla metamorfozo, pa Tadejev Equilibrium (zaenkrat me je od vseh tehnik še najbolj pritegnil in prepričal zaradi celovitosti in dobre teoretske osnove), Ai Zei Rei pokojnega Zepana in še bi se kaj našlo. Potem pa je tu še cel kup t.i. kvantnih tehnik, med katerimi se je sedaj znašla tudi ta QuantumK. Kaj vem: nekako sem zaenkrat precej zadržan do tega, vabim pa tudi druge, da si pogledajo ta video in izrazijo svoje mnenje.
ROBERT ZUPANČIČ
Robert Zupančič2013-05-31 14:42:47
Jaz sem tisto brala bolj tako – skoraj s perifernim vidom, sem se bolj osredotocila na energetske procese (kot pri predihavanju), in poskusala biti v alfi… Dogajalo? Npr me je zacelo ful spikati na enem delu telesa, pa spustilo, vrocina v glavo, pa spustilo, scemenje po podplatih, pa spustilo…..glava pa taka, fuzzy….
Glede dodelave Tadejeve tehnike, se pa strinjam.
Meni pa nič kaj takega ……pač brala…čisto sproščeno ..v bistvu sem tole zelo prizemljeno poslušala ..z vsemi čuti in zaznavami…
strelka2013-05-31 15:07:19
Ceres wrote: Dober sajt tole brainwave… Strelka hvala.