Čiščenje stanovanja
Forum Duhovnost › Forumi › Radiestezija › Čiščenje stanovanja
- This topic has 85 odgovorov, 20 glasov, and was last updated 8 years, 2 months nazaj by tadej pretner.
-
AvtorPrispevki
-
10. 4. 2013 ob 10:46 #19332eros260Participant
Pozdravljeni!
Kupili smo stanovanje v starejšem bloku, ki ga moramo temeljito
renovirati. Opazila sem, da so sosedje večinoma pokregani med seboj, pa
tudi za žensko, ki je prej stanovala v našem stanovanju, sem slišala, da
je bila kronično slabe volje.
Preden se vselimo, bi rada stanovanje
temeljito očistila vseh slabih energij in vsega, kar je ostalo od
prejšnje stanovalke. Po spletu sem iskala načine čiščenja, saj trenutno
nimamo denarja za profesionalce. Mi lahko kaj predlagate?Kaj lahko naredim, da bi se očistil cel blok, oz. da bi privabila harmonijo?
Najlepša hvala
10. 4. 2013 ob 10:48 #19333AVATARČlan10. 4. 2013 ob 23:06 #19339SmajaČlanEros206 pozdravljena!
Jaz ti priporočam,da si za prvo “veliko” čiščenje privoščite profesionalca,cene takšnega “obreda” ne poznam sem pa sigurna,da pa le ni takooo nedostopna kot se ti zdi na prvi pogled.In prednost tega pa je,da to opravi nekdo,ki res tudi ve kaj dela in zadevo opravi tako kot je treba ker če boš šla sama po nekakšnih internetnih navodilih,ki jih najdeš malo morje(za katere ne trdim,da ne delujejo) v ta proces se zna zgoditi,da kljub dobro opravljeni nalogi začneš dvomiti v to ali ono npr.sem dobro naredila ali nisem,sem kaj izpustila ali ne,sem ob delu vložila zadosti čustvenega naboja itd. odpiraš možnost,da se proces ne spelje.No to bi bilo moje mnenje….priporočam ti pa Zorana in Urško,ki jih najdeš na njuni spletni strani http://www.pesem-duse.comza eno takšno sprotno pucanje…ko se ti nakopiči take težke energije(slaba volja,kakšni čustveni izbruhi ali samo obisk oseb s slabo vibro)…mi je zelo priročno in tudi zares deluje ko v stekleno posodo z vodo vsipam nekaj soli(postavim je v kuhinjo kjer se največ zbiramo),zamenjam po 24.urah(zlijem v wc) in to delam sedem dni že prvi dan čutim redkejši luft….res neverjetno.Kar se pa tiče sosedov…se pa jaz ne bi počutila “ogroženo”,saj je takšno okolje zate pravi izziv in mislim,da smo vedno točno tam kjer moramo biti in boš s svojo potezo,ki je planiraš pomagala tudi drugim in potem veselo opazovala pozitivne spremembe tudi širše.Srečno maja11. 4. 2013 ob 7:55 #19341eros260Participant11. 4. 2013 ob 12:46 #19346racoČlanZa prvo silo lahko stanovanje prekadiš z žajbljem. Divji kostanj naj bi tudi bil absorbator negativnih energij, vendar ga boš v tem času težko našla. Sandi Dolinar ima vsak mesec zastonj meditacije tudi v MB oz. v Kamnici in en del njegovega čiščenja je tudi čiščenje svojega doma.
Vseeno ti predlagam, da vključiš tudi koga, ki se na to bolj spozna. Vprašaj stručkota na tem forumu- Tadeja.
11. 4. 2013 ob 21:24 #19349tadej pretnerModeratoreros260 wrote: Pozdravljeni!
Kupili smo stanovanje v starejšem bloku, ki ga moramo temeljito
renovirati. Opazila sem, da so sosedje večinoma pokregani med seboj, pa
tudi za žensko, ki je prej stanovala v našem stanovanju, sem slišala, da
je bila kronično slabe volje.
Preden se vselimo, bi rada stanovanje
temeljito očistila vseh slabih energij in vsega, kar je ostalo od
prejšnje stanovalke. Po spletu sem iskala načine čiščenja, saj trenutno
nimamo denarja za profesionalce. Mi lahko kaj predlagate?Kaj lahko naredim, da bi se očistil cel blok, oz. da bi privabila harmonijo?
Najlepša hvala
Poskusi v dveh korakih:– Slabe energije najprej destabiliziraj z zvokom. Jaz ta način še vedno včasih uporabljam v težkih primerih. Stanovanje recimo prepokam s startno pištolo, včasih pa uporabim celo petarde. Lahko uporabiš tale komad: http://www.youtube.com/watch?v=QoNoUw9br5M Spusti ga v stanovanju do fula na glas – ima tako globoke tone, da se tresejo stene in seveda destabilizirajo zastale energije, da jih potem lažje brcneš čez prag. Sliši se zažagano, ampak mislim resno.– V drugi fazi vtkeš v stanovanje novo informacijo. Najdi si pomoč – recimo kakšni dve prijateljici, ki štekajo takšne stvari. Skupaj razširite zavest na meje stanovanja in v sebi sproducirajte čim prijetnejšo energijo, ter jo nekaj časa “sevajte” v stanovanje.30. 4. 2013 ob 8:12 #19515CeresParticipanthttp://narava.blog.siol.net/2013/04/29/slovenski-rojak-iz-nemcije-ki-zdravi-bolne-hise/
Intervju s slovenskim rojakom iz Nemcije, ki zdravi bolne hise
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.