Lepljenje besedil
- This topic has 4 odgovori, 3 glasovi, and was last updated 14 years, 8 months nazaj by .
Prikaz 1 prispevka (od skupno 5)
Prikaz 1 prispevka (od skupno 5)
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Forum Duhovnost › Forumi › Tehnična podpora › Tehnična podpora › Aktualna obvestila glede foruma › Lepljenje besedil
Zanima me kako npr. besedilo prekopiraš iz worda v forum ..pa da, ti ne pokaže kot da si prilepil povezavo…
moti me tista modrina …
No upam da sem bila razumljiva…
Sem že poskusila tako ..da pač kliknem tisto ikonco prilepi iz worda…pa da bo potem ok ..pa ni
še vedno pokaže kot da sem lepla povezavo …iz svojga dokumenta.
Hvala
Odvisno, katero verzijo urejevalnika Word uporabljas. V nekaterih primerih kot kaze zal ne dela in bom ob priloznosti pogledal, ce je tu mogoce kaj storiti. Fool-proof varianta je, da besedilo iz Worda skopiras v odlozisce (clipboard), odpres program Notepad, ki je sestavni del Oken, skopiras s Ctrl+V v notepad, se enkrat oznacis vso vsebino v notepadu in kopiras v odlozisce, ter nato iz s Ctrl+V skopiras v sporocilo.
Dolg ovinek, vendar ovinek cez sitnosti z vsem.
Se ena moznost je, da wordov dokument za potrebe kopiranja shranis kot besedilo brez oblikovanja (Save as… -> in pod ‘Save as type’ izberes: ‘Plain Text’. Na ta nacin se izognes notepadu, in lahko oznaceno vsebino brez tezav copy/paste.
Tvoje prejsnje sporocilo sem uredil. Ce bi kdo citiral tvoje sporocilo-v-modrem, bi po vsej verjetnosti prislo do napake pri prikazovanju ostalih sporocil znotraj teme.
Daigu2010-03-14 18:49:52
Hm,… ne vem kaj ti to težave dela… oz. kaj komplicirate…
Ma kaj pa vem ..smo pač komplicOrani ljudje …
Men tole kar ti opisuješ ni šlo ….jaz ne uporabljam ctrl c p pa v …ampak desni klik miške ..manj dela …
pogled pa je bil moder …pač prilepljen link ..to mi pa ni bilo všeč…
Pač ni šlo …
vsak forum ma zgleda svoje posebnosti…tuki se morem še mal učit…