Lepljenje besedil

Prikaz 1 prispevka (od skupno 5)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Zanima me kako npr. besedilo prekopiraš iz worda v forum ..pa da, ti ne pokaže kot da si prilepil povezavo…
    moti me tista modrina Big smile

No upam da sem bila razumljiva…Smile

Sem že poskusila tako ..da pač kliknem tisto ikonco prilepi iz worda…pa da bo potem ok ..pa ni
    še vedno pokaže kot da sem lepla povezavo …iz svojga dokumenta.

HvalaWinkSmile

Lepo je če deliš
    Daigu
    Participant

Odvisno, katero verzijo urejevalnika Word uporabljas. V nekaterih primerih kot kaze zal ne dela in bom ob priloznosti pogledal, ce je tu mogoce kaj storiti. Fool-proof varianta je, da besedilo iz Worda skopiras v odlozisce (clipboard), odpres program Notepad, ki je sestavni del Oken, skopiras s Ctrl+V v notepad, se enkrat oznacis vso vsebino v notepadu in kopiras v odlozisce, ter nato iz s Ctrl+V skopiras v sporocilo.

Dolg ovinek, vendar ovinek cez sitnosti z vsem.

Se ena moznost je, da wordov dokument za potrebe kopiranja shranis kot besedilo brez oblikovanja (Save as… -> in pod ‘Save as type’ izberes: ‘Plain Text’. Na ta nacin se izognes notepadu, in lahko oznaceno vsebino brez tezav copy/paste.

Tvoje prejsnje sporocilo sem uredil. Ce bi kdo citiral tvoje sporocilo-v-modrem, bi po vsej verjetnosti prislo do napake pri prikazovanju ostalih sporocil znotraj teme.
    Daigu2010-03-14 18:49:52

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Ok …jp kar velik ovinek…Smile
    no bom poskusila …
    hvalaSmile

Lepo je če deliš
    Tiki
    Član

Hm,… ne vem kaj ti to težave dela… oz. kaj komplicirate… Ermm

V wordovem dokumentu samo označiš tisti del ki ga želiš kopirat, Ctrl + c, tule pa Ctrl + v. Pri prekopiranem tekstu ti verjetno prenese še kakšen “enter” in prazen prostor. Če z miško v tem urejevalnem oknu te entre označiš, se to da preprosto pobrisati z delitom. Rezultat preveriš s predogledom sporočila. Če ni uspelo, poskusi znova Wink.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Ma kaj pa vem ..smo pač komplicOrani ljudje …Big smile
    Men tole kar ti opisuješ ni šlo ….jaz ne uporabljam ctrl c p pa v …ampak desni klik miške ..manj dela …Big smile
    pogled pa je bil moder …pač prilepljen link ..to mi pa ni bilo všeč…Smile
    Pač ni šlo …
    vsak forum ma zgleda svoje posebnosti…tuki se morem še mal učit…Smile

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 5)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.