alternativna medicina – anketa Karmen
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › alternativna medicina – anketa Karmen
- This topic has 5 odgovorov, 5 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by glas.
-
AvtorPrispevki
-
13. 4. 2012 ob 18:01 #14476cnkarmenČlan
http://www.mojaanketa.si/anketa/222946810/ jaz bi vas lepo prosila, če rešite to anketo. Gre se za seminarsko nalogo za mojo maturo. Hvala.
13. 4. 2012 ob 20:07 #14480tadej pretnerModeratorcnkarmen wrote:
http://www.mojaanketa.si/anketa/222946810/ jaz bi vas lepo prosila, če rešite to anketo. Gre se za seminarsko nalogo za mojo maturo. Hvala.
Karmen, po mojem bi bilo dobro, da stvari še malce dodelaš. Pri četrtem vprašanju recimo ne bi izbral nobenega od ponujenih odgovorov, fajn pa je tudi vedeti, da so pri nas kot alternativne metode zdravilcem prepovedane tiste, pri katerih gre za poseganje v fizično telo – recimo akupunktura, ki jo omenjaš pri tretjem vprašanju. Akupunkturo lahko izvaja le zdravnik.
16. 4. 2012 ob 18:06 #14531IrenaČlan19. 4. 2012 ob 21:11 #14597BojanČlanKaj lahko zdravilec izvaja in kaj ne, je opisano v Zakonu o zdravilcih. To pa še ne pomeni da ni akupunktura alternativna medicina. Tako kiropraktiko in homeopatijo kot tudi akupunkturo izvajajo lahko le osebe, ki so po profesiji zdravniki, pa kljub temu to sodi v alternativno medicino -glej Zakon o zdravilstvu.Sam se ukvarjam z zdravilstvom že več kot 20 let. Karmen predlagam ti da mi po e-pošti posreduješ celotno anketo in z veseljem ti posredujem moje pripombe. Pa veliko uspeha pri seminarski nalogi ti želim. Še moj mail: infoanega@gmail.com
19. 4. 2012 ob 22:28 #14598tadej pretnerModeratorBojan wrote: Kaj lahko zdravilec izvaja in kaj ne, je opisano v Zakonu o zdravilcih. To pa še ne pomeni da ni akupunktura alternativna medicina. Tako kiropraktiko in homeopatijo kot tudi akupunkturo izvajajo lahko le osebe, ki so po profesiji zdravniki, pa kljub temu to sodi v alternativno medicino -glej Zakon o zdravilstvu.Sam se ukvarjam z zdravilstvom že več kot 20 let. Karmen predlagam ti da mi po e-pošti posreduješ celotno anketo in z veseljem ti posredujem moje pripombe. Pa veliko uspeha pri seminarski nalogi ti želim. Še moj mail: infoanega@gmail.com
Bojan, evo ti še enkrat moj citat, v katerega , si se brez potrebe spotaknil. Če ga boš pazljiveje prebral boš videl, da nikjer ne trdim, da akupunktura ne sodi k alternativni medicini.
Torej: “…fajn pa je tudi vedeti, da so pri nas kot alternativne metode zdravilcem prepovedane tiste, pri katerih gre za poseganje v fizično telo – recimo akupunktura, ki jo omenjaš pri tretjem vprašanju. Akupunkturo lahko izvaja le zdravnik.”
19. 4. 2012 ob 23:50 #14599glasParticipantBojan wrote: Karmen predlagam ti da mi po e-pošti posreduješ celotno
anketo in z veseljem ti posredujem moje pripombe. Pa veliko uspeha pri
seminarski nalogi ti želim. Še moj mail: infoanega@gmail.comBojan, saj če klikneš na link, ki ga je objavila Karmen boš dobil anketo o kateri je govora..
cnkarmen wrote:
Drugače pa je verjetno kar nekaj oseb izpolnilo to anketo, tudi jaz sem bil med njimi (nisem pa komentiral teme).. tako da smo upam kaj koristili Karmen..
Anketa je res bolj tak tak, samo nisem želel kaj preveč filozofirat, le izpolnil sem, če s tem kaj koristim in to je to..
Verjetno tudi vsi ostali, ki so jo tudi izpolnili, se niso tukaj kaj preveč javljali..“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.