alternativna medicina – anketa Karmen

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina alternativna medicina – anketa Karmen

Prikaz 1 prispevka (od skupno 6)
  • Avtor
    Prispevki
    cnkarmen
    Član

http://www.mojaanketa.si/anketa/222946810/

jaz bi vas lepo prosila, če rešite to anketo. Gre se za seminarsko nalogo za mojo maturo. Hvala.

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

cnkarmen wrote:

jaz bi vas lepo prosila, če rešite to anketo. Gre se za seminarsko nalogo za mojo maturo. Hvala.

Karmen, po mojem bi bilo dobro, da stvari še malce dodelaš. Pri četrtem vprašanju recimo ne bi izbral nobenega od ponujenih odgovorov, fajn pa je tudi vedeti, da so pri nas kot alternativne metode zdravilcem prepovedane tiste, pri katerih gre za poseganje v fizično telo – recimo akupunktura, ki jo omenjaš pri tretjem vprašanju. Akupunkturo lahko izvaja le zdravnik.

Lepo je če deliš
    Irena
    Član

Karmen – se strinjam s Tadejem. Sem hotela sodelovat, pa ne gre.

Irena

Lepo je če deliš
    Bojan
    Član

Kaj lahko zdravilec izvaja in kaj ne, je opisano v Zakonu o zdravilcih. To pa še ne pomeni da ni akupunktura alternativna medicina. Tako kiropraktiko in homeopatijo kot tudi akupunkturo izvajajo lahko le osebe, ki so po profesiji zdravniki, pa kljub temu to sodi v alternativno medicino -glej Zakon o zdravilstvu.Sam se ukvarjam z zdravilstvom že več kot 20 let. Karmen predlagam ti da mi po e-pošti posreduješ celotno anketo in z veseljem ti posredujem moje pripombe. Pa veliko uspeha pri seminarski nalogi ti želim. Še moj mail: infoanega@gmail.com

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Bojan wrote: Kaj lahko zdravilec izvaja in kaj ne, je opisano v Zakonu o zdravilcih. To pa še ne pomeni da ni akupunktura alternativna medicina. Tako kiropraktiko in homeopatijo kot tudi akupunkturo izvajajo lahko le osebe, ki so po profesiji zdravniki, pa kljub temu to sodi v alternativno medicino -glej Zakon o zdravilstvu.Sam se ukvarjam z zdravilstvom že več kot 20 let. Karmen predlagam ti da mi po e-pošti posreduješ celotno anketo in z veseljem ti posredujem moje pripombe. Pa veliko uspeha pri seminarski nalogi ti želim. Še moj mail: infoanega@gmail.com

Bojan, evo ti še enkrat moj citat, v katerega , si se brez potrebe spotaknil. Če ga boš pazljiveje prebral boš videl, da nikjer ne trdim, da akupunktura ne sodi k alternativni medicini.

Torej: “…fajn pa je tudi vedeti, da so pri nas kot alternativne metode zdravilcem prepovedane tiste, pri katerih gre za poseganje v fizično telo – recimo akupunktura, ki jo omenjaš pri tretjem vprašanju. Akupunkturo lahko izvaja le zdravnik.”

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Bojan wrote: Karmen predlagam ti da mi po e-pošti posreduješ celotno
    anketo in z veseljem ti posredujem moje pripombe. Pa veliko uspeha pri
    seminarski nalogi ti želim. Še moj mail: infoanega@gmail.com

Bojan, saj če klikneš na link, ki ga je objavila Karmen boš dobil anketo o kateri je govora..

cnkarmen wrote:

Drugače pa je verjetno kar nekaj oseb izpolnilo to anketo, tudi jaz sem bil med njimi (nisem pa komentiral teme).. tako da smo upam kaj koristili Karmen..
    Anketa je res bolj tak tak, samo nisem želel kaj preveč filozofirat, le izpolnil sem, če s tem kaj koristim in to je to..
    Verjetno tudi vsi ostali, ki so jo tudi izpolnili, se niso tukaj kaj preveč javljali.. Smile

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Prikaz 1 prispevka (od skupno 6)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.