zvenenje v ušesih
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › zvenenje v ušesih
- This topic has 22 odgovorov, 9 glasov, and was last updated 9 years, 6 months nazaj by tadej pretner.
-
AvtorPrispevki
-
26. 2. 2010 ob 11:57 #1429robiParticipant26. 2. 2010 ob 12:21 #1433NatašaČlan26. 2. 2010 ob 12:23 #1434robiParticipant26. 2. 2010 ob 12:49 #1435NatašaČlan
robi wrote:
hvala.
vcasih obrnem cutila na to piskanje in postane stik res lep.ampak piska se vseen, vcasih se bolj.Ja, vem, ampak ne se ustrašit in odnehat. Ti samo vztrajaj. Včasih je potrebno malo vaje, da se naučiš slišat. Seveda pa je to individualno … mogoče je piskanje pri tebi povezano s čim drugim.
26. 2. 2010 ob 14:30 #1437robiParticipant26. 2. 2010 ob 15:22 #1438NatašaČlanrobi wrote: oh, hvala.
kaj mislis slisati?
nekje sem prebral, da se da slisati glasove v drevesih? in sem napenjal usesa in napenjal, pa nic.vendar je takrat nehalo piskati v ušesih. he. zanimivo.“Slišimo” lahko na različne načine, odvisno od tega, kakšen tip si. Nekdo dejansko sliši z notranjimi ušesi, nekdo vidi sliko z notranjimi očmi, lahko se sinhrono zgodi nekaj v tvoji okolici, kar ti nekaj pove, lahko gre za vedenje, čutenje … bog se izraža na nešteto načinov.
3. 3. 2010 ob 19:57 #1459tadej pretnerModeratorrobi wrote:
v čem je resnični razlog za zvenenje v ušesih?
čeprav nekateri pravijo ledvice, ali zamaščeno notranje uho,se mi zdi da razlog izvira globlje.najprej verjetno neprizemljenost.potem pa pot. ce ni prava zveni v usesih, ali se zelo motim?i sem ti tole že napisal v tejle temi, ali kje drugje
Povezava, o kateri govoriš, obstaja, ni pa nujno, da je v vsakem slučaju vzrok za zvenenje v ušesih. Ne me držat za besedo, a v spominu imam, da je za zvenenje v ušesih pogosto “odgovoren” nizek pritisk. Kakšen je tvoj pritisk? Šesta čakra (hipofiza), pa pravzaprav krmili mehanizme, ki vplivajo na pritisk – ti pa so seveda povezani s prvo čakro (zemlja). Ne vem, ali sem ti tole že napisal v tejle temi in je bil tekst po okvari strežnika izgubljen, ali kje drugje, zato bom za vsak slučaj ponovil bistveno – Ti si slikar, umetnik, torej je jasno, da funkcioniraš pretežno z desno možgansko polovico, kar je na nek način povezano z občutkom neprizemljenosti. Glede na to, da si kupil mojo knjigo Celostna bioterapija, jo odpri na strani 276 – tehnika bvilateralne stimulacije. Uporabiš jo lahko za uravnovešanje delovanja obeh možganskih polovic, s tem, da se takrat, kadar želiš to zgolj vaditi, ne osredotočiš na kakšno težavo, ampak na praznino – ustvari jo v sebi, pogled pa fokusiraj v prazen prostor, kake dva metra pred seboj.
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.