Pomoč otroku
- This topic has 3 odgovori, 2 glasova, and was last updated 12 years, 10 months nazaj by .
Prikaz 1 prispevka (od skupno 4)
Prikaz 1 prispevka (od skupno 4)
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › Pomoč otroku
Pozdravljeni,
Imam sinčka starega 1 leto in 5 mesecev. Pri porodu je imel dihalno stisko in je bil minuto in pol brez kisika, kar so posledično nastale možganske krvavitve. Otrok obiskuje razvojno ambulanto tedensko kjer ga učijo preseganja nepravilnih gibalnih vzorcev. Ker bi kot mama otroku rada pomagala sem razmišljala o eliksirjih. Kaj menite?
Trenutne težave se kažejo v medenici, ker svoje aktivnosti ne poveže po telesu.
Hvala za vaš odgovor in lep dan še naprej!
Sandra84 wrote: Pozdravljeni,
Imam sinčka starega 1 leto in 5 mesecev. Pri porodu je imel dihalno stisko in je bil minuto in pol brez kisika, kar so posledično nastale možganske krvavitve. Otrok obiskuje razvojno ambulanto tedensko kjer ga učijo preseganja nepravilnih gibalnih vzorcev. Ker bi kot mama otroku rada pomagala sem razmišljala o eliksirjih. Kaj menite?
Trenutne težave se kažejo v medenici, ker svoje aktivnosti ne poveže po telesu.Hvala za vaš odgovor in lep dan še naprej!
Tako majhen otrok je lačen predvsem energije matere. Čim večkrat ga vzemite v naročje in ga “imejte pri sebi”. Jaz mu zaenkrat eliksirjev ne bi dajal. Težko pa vam kompetentno svetujem kaj drugega, recimo metodo equilibrium, za katero mislim, da bi bila primernejša, vendar je dejstvo, da od kroga tistih,ki smo jo razvijali, ni s tako majhnim otrokom nikoli nihče delal.
Sandra84 wrote: Hvala vam za vaš odgovor!
Veliko se crkljava in tudi zelo je navezan name
Te metode ne poznam sem si pa malo prebrala na forumu. Sem zasledila da ste delali na prostovoljcih, ali to še delate?
Lep večer
Trenutno ne, bomo pa spet. Ampak relativni začetniki itak ne bi prišli v poštev za tvoj primer. Res bi bilo najboljše dobiti koga, ki je že delal s tako majhnimi otroki.