uporaba kristala
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › uporaba kristala
- This topic has 4 odgovori, 2 glasova, and was last updated 13 years nazaj by flyingman73.
-
AvtorPrispevki
-
14. 11. 2011 ob 2:24 #11865flyingman73Član
Pozdravljeni,
v zadnjem času sem se spoznal s kristali, z njihovo uporabo,….
Ugotovil sem, da obstaja veliko literature o kristalih – v slovenskem in drugih jezikih. Nadalje ugotavljam, da različni avtorji pišejo o posameznih kristalih … različno, zlasti glede njihove konkretne uporabe.
Zato bi želel prositi za vaš pogled oz. vaš odgovor na naslednje vprašanje.
Namreč, recimo, da vem natančno, kaj si želim – vem, kaj je moj cilj in zakaj si to želim, kaj želim s tem doseči.
Potreboval bi pa pomoč pri realizaciji cilja. In recimo, da bi si pomagal tudi s kristali, da bi me podpirali pri realizaciji ciljev – mi pomagali biti vztrajen, biti osredotočen na cilj, ločiti bistveno od nebistvenega, ipd..
Torej, prosil bi za nasvet, kakšen kristal bi me lahko podpiral pri realizaciji cilja?
Hvala za odgovor. Če je že kje prej bil objavljen odgovor na tako vprašanje, me prosim napotite.
Ljubljančan
14. 11. 2011 ob 16:42 #11867tadej pretnerModeratorflyingman73 wrote: Pozdravljeni,
v zadnjem času sem se spoznal s kristali, z njihovo uporabo,….
Ugotovil sem, da obstaja veliko literature o kristalih – v slovenskem in drugih jezikih. Nadalje ugotavljam, da različni avtorji pišejo o posameznih kristalih … različno, zlasti glede njihove konkretne uporabe.
Zato bi želel prositi za vaš pogled oz. vaš odgovor na naslednje vprašanje.
Namreč, recimo, da vem natančno, kaj si želim – vem, kaj je moj cilj in zakaj si to želim, kaj želim s tem doseči.
Potreboval bi pa pomoč pri realizaciji cilja. In recimo, da bi si pomagal tudi s kristali, da bi me podpirali pri realizaciji ciljev – mi pomagali biti vztrajen, biti osredotočen na cilj, ločiti bistveno od nebistvenega, ipd..
Torej, prosil bi za nasvet, kakšen kristal bi me lahko podpiral pri realizaciji cilja?
Hvala za odgovor. Če je že kje prej bil objavljen odgovor na tako vprašanje, me prosim napotite.
Ljubljančan
Če hočeš zadevo izpeljati tako, kot je treba, je zelo kompleksna.
– Problem namere: stopnja zavesti, ki te pripelje v težave, te ne more pripeljati iz težav. Mi pa namero vzpostavlhjamo v glavnem na isti stopnji zavesti. Sledi začarani krog in slabi rezultati.
– Problem fokusa: če hočeš narediti spremembo, moraš v to vložiti dovolj energije in se mora torej pozabavati s področji, na katerih jo izgubljaš.
– No, to absolutno še ni vse, ampak recimo, da imaš pravo namero in rabiš le energijsko podporo za realizacijo. Sam sem imel v preteklosti dobre rezultate z ustrezno programirano kameno strelo. e boljše pa je, da izbereš kamen, kateremu so tradicionalno pripisovali lastnosti, skladne s tvojim ciljem. Ampak kakorkoli – kamena strela je kar univerzalna.15. 11. 2011 ob 8:59 #11873flyingman73ČlanHvala za odgovor.
Ok, najbolj sem razumel tisto, kar ste navedli pod zadnjo alinejo. Kmalu se bom lotil programiranja kamene strele.
Tistega zgoraj navedenega pa, priznam, nisem najbolj razumel, čeprav si nekako predstavljam, kaj ste hoteli povedati. Vsekakor pa se mi zdi zanimivo, tako da bi prosil za usmeritev na kako literaturo, ki govori o tem.
Hvala,
Ljubljančan
17. 11. 2011 ob 11:21 #11882tadej pretnerModeratorflyingman73 wrote: Hvala za odgovor.
Ok, najbolj sem razumel tisto, kar ste navedli pod zadnjo alinejo. Kmalu se bom lotil programiranja kamene strele.
Tistega zgoraj navedenega pa, priznam, nisem najbolj razumel, čeprav si nekako predstavljam, kaj ste hoteli povedati. Vsekakor pa se mi zdi zanimivo, tako da bi prosil za usmeritev na kako literaturo, ki govori o tem.
Hvala,
Ljubljančan
Flyingman73, tole o nameri je malce razmetano po knjigah. O tem pie recimo Vadim Zeland v Transurfingu realnosti, nekaj o tem pa najde tudi v moji Celostni bioterapiji. Po mojem je najbolj enostavno, da v forumu Duhovnost in osebna rast odpreš temo z naslovom “namera”, pa se bomo pomenili o tem.
17. 11. 2011 ob 17:40 #11884flyingman73ČlanHvala za odgovor.
Nekako si bom že priskrbel vašo knjigo, tako da si bom lahko prebral kaj več.Vaš predlog glede nove teme v forumu je zanimiv in smiselen, bi si pa želel najprej primerjati tisto, kar piše v literaturi, z mojimi dosedanjimi izkušnjami in dilemami glede realizacije ciljev.Lep pozdrav. -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.