Problem s turi
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Problem s turi
- This topic has 16 odgovorov, 7 glasov, and was last updated 9 years, 10 months nazaj by tadej pretner.
-
AvtorPrispevki
-
20. 9. 2011 ob 13:36 #10938KwakicaČlan
Pozdrav vsem!
Mrzlično iščem rešitev turov. Pojavljajo se mi namreč v koraku … zrastejo pa do velikosti kostanja … raje ne bi opisovala agonije. Do zdaj sem na koncu še vedno pristala na splošni kirurgiji pod splošno narkozo, da so zadevo prerezali in očistili. Potem je nekaj časa mir. Poduarek je na nekaj časa …
Niti ne bi razlagala o poskusih stiskanja in prebadanja, ki na koncu ne zaleže … Prebadanje sicer prinese trenutno olajšanje, ker izteče gnoj, a potem se zorenje nadaljuje … Nimam pojma, kako dolgo bi trajalo, da bi se zadeva sama od sebe razpočila. Nikoli nisem čakala tako dolgo, saj sem imela že povečane bezgalke, izredno slabo počutje ( o neudobnosti niti ne bi razpravljala), tur velik kot divji kostanj, a še vedno ne dovolj na površju, da bi ga razneslo samega od sebe …
Poskusila sem od mazanja z antibiotični mazili, ihtiolnim mazilom … a vse pravzaprav nič ne pomaga. Zadnje upanje je bilo homeopatsko zdravilo kolloid G, ki pa je razvoj tura sicer zavrl, odpravi ga pa ni . Tako zdaj nekako vzdržujem stanje že cca 2 meseca, ko še ni za rezat, ni vneto, je pa veliko globoko pod kožo po otipu recimo cca 4-5 mm globoko, vseeno pa kar precejšnje. Recimo za velikost frnikule … Malo se veča, včasih tudi manjša, izgine pa seveda ne.
Nimam več idej, kaj bi… Berem o MMS kapljicah in razmišljam o kuri z njimi…
Pomislila pa sem tudi na kamen, ki bi to morda ozdravil. Vendar pa ne najdem uporabnih informacij, kateri kamen bi utegnil pomagati in kako ga uporabljati. Kar s polaganjem ali morda eliksirjem za izpiranje ali pa celo oralno?
Ima morda kdo kakšne podobne izkušnje ali nasvet, res bi se rada tega znebila na bolj normalen način kot splošna narkoza in rezanje.
Hvala vsem!
20. 9. 2011 ob 13:51 #10940tadej pretnerModeratorKwakica wrote: Pozdrav vsem!
Mrzlično iščem rešitev turov. Pojavljajo se mi namreč v koraku … zrastejo pa do velikosti kostanja … raje ne bi opisovala agonije. Do zdaj sem na koncu še vedno pristala na splošni kirurgiji pod splošno narkozo, da so zadevo prerezali in očistili. Potem je nekaj časa mir. Poduarek je na nekaj časa …
Niti ne bi razlagala o poskusih stiskanja in prebadanja, ki na koncu ne zaleže … Prebadanje sicer prinese trenutno olajšanje, ker izteče gnoj, a potem se zorenje nadaljuje … Nimam pojma, kako dolgo bi trajalo, da bi se zadeva sama od sebe razpočila. Nikoli nisem čakala tako dolgo, saj sem imela že povečane bezgalke, izredno slabo počutje ( o neudobnosti niti ne bi razpravljala), tur velik kot divji kostanj, a še vedno ne dovolj na površju, da bi ga razneslo samega od sebe …
Poskusila sem od mazanja z antibiotični mazili, ihtiolnim mazilom … a vse pravzaprav nič ne pomaga. Zadnje upanje je bilo homeopatsko zdravilo kolloid G, ki pa je razvoj tura sicer zavrl, odpravi ga pa ni . Tako zdaj nekako vzdržujem stanje že cca 2 meseca, ko še ni za rezat, ni vneto, je pa veliko globoko pod kožo po otipu recimo cca 4-5 mm globoko, vseeno pa kar precejšnje. Recimo za velikost frnikule … Malo se veča, včasih tudi manjša, izgine pa seveda ne.
Nimam več idej, kaj bi… Berem o MMS kapljicah in razmišljam o kuri z njimi…
Pomislila pa sem tudi na kamen, ki bi to morda ozdravil. Vendar pa ne najdem uporabnih informacij, kateri kamen bi utegnil pomagati in kako ga uporabljati. Kar s polaganjem ali morda eliksirjem za izpiranje ali pa celo oralno?
Ima morda kdo kakšne podobne izkušnje ali nasvet, res bi se rada tega znebila na bolj normalen način kot splošna narkoza in rezanje.
Hvala vsem!
Pravijo sicer, da so turi bakterijskega porekla, vendar imam občutek, da je njihov nastanek povezan tudi z alergijami na določeno hrano, za katero sploh ne veš, da si nanjo alergičen in jo imaš celo rad. Povezava pa bi znala biti tudi s kislostjo telesa. Ali morda uživaš veliko mleka? Neverjetno veliko ljudi je nanj alergično, pa tega sploh ne ve. Na tvojem mestu bi šel na bioresonanco pogledat, kakšni disbalansi se v tvojem primeru pojavljajo, Stavim, da lahko dober terapevt bioresonance najde vzrok za ture mimo osnovne zgodbe o bakterijah.
Tur neverjetno hitro dozori, če daš nanj svež zeljni list ali dva, ki si jo prej z nečem malce potolkla, tako da pride na površino lista čim več zeljnega soka.20. 9. 2011 ob 13:58 #10942KwakicaČlanHvala za tako hiter odgovor.
Ne, nisem prav mlečen človek. Ok, sire imam zelo rada, a vseeno jih ne uživam nadpovprečno. Največ mleka popijem s kavo, se pravi cca 1 dcl mleka/dan.
Morda imate kakšno dobro referenco za bioresonanco? Sem iz Ljubljane, čeprav sem pripravljena iti kamor koli, da pridem do kompetentne osebe.Hvala.
20. 9. 2011 ob 13:59 #10944strelkaParticipantVčasih so rekli …da če se delajo turi , da imaš prehlajeno kri.
Domače zdravilo pa je bilo takole …da si v prekuhano mleko – mleko si zavrel in vanj nadrobil beli kruh, pustil , da se fino omoči …in ohladi, ( pomeni da je toplo ne pa vroče da bi se opekel) .
Zavil si tisto v gazo in položil na tur ….to je vse skupaj ven potegnilo , se pravi da se je tur ognojil sam od sebe …in se pozdravil.
To je recept moje mame …pa od nje mame..pa tako naprej …po pričevanju je to zelo pomagalo.lahko poskusiš …
20. 9. 2011 ob 14:01 #10945tadej pretnerModeratorKwakica wrote: Hvala za tako hiter odgovor.
Ne, nisem prav mlečen človek. Ok, sire imam zelo rada, a vseeno jih ne uživam nadpovprečno. Največ mleka popijem s kavo, se pravi cca 1 dcl mleka/dan.
Morda imate kakšno dobro referenco za bioresonanco? Sem iz Ljubljane, čeprav sem pripravljena iti kamor koli, da pridem do kompetentne osebe.Hvala.
Niso vsi povsod zadovoljni, ampak jaz sem bil v Studiu Ank povsem zadovoljen.
20. 9. 2011 ob 17:41 #10946racoČlanHej žabče,
glede uporabe MMS kaplic se vsekakor splača razmisliti, zgubiti nimaš kaj…vendar ni tako enostavno dati celotno kuro skozi…saj veš: slabost, driskanje, ogaben okus MMS raztopine…
Jaz sem glih na polovici s MMS kuro…Jasno, vzrok se ziher nekje skriva. Predlagal bi ti tudi pregled biopolja pri vsposobljenih ljudeh -moj predlog: Neli Rep, Talita Taber ali pa http://svetistvarnik.org/
20. 9. 2011 ob 18:55 #10947anjaParticipantEj Kwakica
Tudi jaz sem imela nekaj let nazaj problem s turom – velikim! – tako, da sem pristala na kirurgiji in pod splošno narkozo so mi ga sčistili. Tisto obdobje je blo zame drgač ful stresno in hudo sem bila jezna na eno osebo, ki mi je zelo blizu….potem sem se skulirala, razčistila zadeve…od takrat ni več nobenega tura….Zanimivo, pa je to, da sta imela istočasno probleme s turi (sicer manjšimi) oba moja starša – živimo pa 130 km narazen, tako je kak prenos bakterij malo verjeten… -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.