Kaj beremo?

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Kaj beremo?

Prikaz 1 prispevka (od skupno 95)
  • Avtor
    Prispevki
    Amedea
    Član

Odpiram temo, v kateri lahko predlagate v branje knjige, ki so vam bile všeč.

(temo sem se spomnila odpreti zato, ker sem ravno v obdobju “ena knjiga na dan spravi vse zdravnike stran” Thumbs Up )

Ta vikend sem prebrala knjigo: “Zamenjam razsvetljenje za hiter vibrator”, avtorice Savine A.Ritter. Knjiga je kombinacija romana in priročnika in daje zamimiv pogled na duhovnost in razne duhovne tehnike.

Flower
    Lepo je če deliš
    Član

Večina duhovnih žensk se ob tem naslovu, križa in škropi z blagoslovleno vodico AVATAR2010-02-09 19:25:46

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Kadar bi se človek želel sprostiti, ne more falit, če prebere katerokoli knjigo avtorja Alistaira McLeana (npr. Polarna postaja Zebra, Orlov grad, Križarka Uysses, skratka, karkoli). Totalne action knjige, ne morš nehat brat. Po njegovih knjigah je bilo posneto tudi kup filmov, od katerih mi je bil najbolj ql Igla, z Donaldom Sutherlandom v glavni vlogi.

Lepo je če deliš
    Član

Meni pa sta bili hudo vseč knjigi…Miroljubni bojevnik in Vrnitev Boginje…obe sem prebral z užitkom

Lepo je če deliš

ko se že lih sprehajam tod naokoli:

Metafizika cevi (ne spomnem pisateljice, ima pa same odbite knjige)

Tuleči mlinar , pa vse od tega gospoda

Tito brez maske- hehe, šala, pol dejte raj Vuk Vučo, Peti prst, pa take,….

je pa en fini pisatelj Boris Vian, Pena dni, pridih Prousta

za vse, ki vam je npr. všeč transfuring, pa lahko smuknete na E.A.Poe in njegovo Nihalo (Jama in nihalo)

šalom

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

zmajeslovka wrote: , Peti prst, pa take,….

Ej, čigava je že knjiga Peti prst? Od enga Srba, al Črnogorca, pa se ne morem spomnit priimka. Pred njo je napisal pa knjigo “Ljudi sa četri prsta”.

Lepo je če deliš
    Lilly
    Član

Knjiga, ki mi je v zadnjem času najbolj imponirala, je “Umetnost preprostosti” avtorice Dominique Loreau. Jo zelo priporočam.

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 95)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.