Čustveno telo

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Čustveno telo

Prikaz 1 prispevka (od skupno 10)
  • Avtor
    Prispevki
    horus
    Participant

Kam je odšla ljubezen vseh vas,da ste vsi čisto “out of love”?Ali so vaša čustvena telesa res tako zelo zablokirana,da se o Ljubezni sploh ne govori (na glas) ,kot da sploh ne obstaja?Pa vendar je ljubezen,ki je osnova čustvenega telesa vsakega človeka,zeeeelo pomembna pri duhovnem,kot tudi pri kakršnem koli drugem razvoju-evoluciji (duhovni)-vsakega bitja na tem planetu Zemlja in jo moramo zato sprejemati in dajati,kajti to je temeljna-prvinska sila,ki vse ohranja v harmoniji,torej osnovna energija za obstoj in razvoj vsega,kar obstaja na tem planetu,celotnem univerzumu in v med dimenzionalnih sferah bivanja,kjer temeljijo energijske zakonitosti.Zanima me vaš komentar…

Lepo je če deliš
    anja
    Participant

Kam je odšla ljubezen vseh vas,da ste vsi čisto “out of love”?QUOTE]

Od kje ti pa toShocked? Čista neresnicaSmile!
    Lepo je če deliš
    horus
    Participant

No ja,malo vas preizkušam glede ljubezni-vendar me vseeno zanima,zakaj zlomka sploh nikjer ni govora o njej (niti mediji-časopisi,radio,TV,…),kot da sploh ne obstaja in so pomembnejše od nje vse druge stvari,ki se dotikajo našega življenja,pa je navsezadnje edina najmočnejša energija-sila,ki nas vse skupaj drži skupaj,še več,celotni univerzum.Mislim,da bi bil že čas,da se o njej začne govoriti na glas-vsaj na tem forumu-za začetek.Ljubezen se pojavlja v svojih nešteto oblikah,tako,da bi se o njej lahko razgovorili na dolgo in široko.Recimo,naj mi kdo pojasni definicijo ljubezni-po svoje-gotovo ima vsak od nas drugačno razlago o njej in kot jo vidi s svojimi očmi.

Lepo je če deliš
    horus
    Participant

Ali pa-predpostavimo-da sem na ta planet padel z zvezde Sirius in me zanima,zakaj so ljudje na Zemlji pospravili ljubezen v Pandorino skrinjico nekje globoko,skrito v svoji zavesti-kot da jih je strah,da s tem,ko skrinjico odprejo-izgube vso svojo ljubezen.Glede mineralov,rastlin in živali mi je vse kristalno jasno,saj ti elementi dobesedno živijo ljubezen,pri ljudeh pa imam občutek,da se je izogibajo-ker pač ne govorijo o njej-po drugi strani pa zelo hrepenijo po njej in so lačni ljubezni in si jo želijo celo svoje življenje.Obstaja pa razlika med ljubeznijo med ljudmi in duhovno ljubeznijo,ki jo je zmožen ustvariti človek.Razlika med njima pa je ta,da v se v prvem primeru vrača nazaj k tebi sorazmerno manj ljubezni-s strani tvoje ljubljene osebe-v drugem pa se količina izžarevane ljubezni,ki jo usmeriš v duhovno bitje,povrne nazaj k tebi v nekajkrat večji količini in zato je mogoča evolucija-napredovanje na nivoju duhovne ljubezni-ki pa jo del nje lahko človek usmeri na tiste elemente (minerali,rastline,živali in ljudi),ki so nam pri srcu in jih imamo radi.

Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

Kaj je to ljubezen?Evil Smile

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

strelka
    Participant

Normal
    0
    21

false
    false
    false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”;
    mso-ansi-language:#0400;
    mso-fareast-language:#0400;
    mso-bidi-language:#0400;}

Kot predstavnik .človeške vrste ..( saj mislim da sem LOL)
    se načeloma izogibam ljudi, ki na veliko razglabljajo definirajo …o ljubezni …,
    ker načeloma taki ljudje le govorijo o ljubezni …ljubezen je veliko globja …in
    se je težko , če se je sploh da definirat …no mislim da ne …so pa že poskušali …vse
    vkolupit definirat …itd , itd …

Ljubezen je ali jo pa ni …sočutje je al pa ga ni …

Imaš rad ali pa nimaš …Embarrassed

Tako deluje človeška vrsta …govora je o človeški ljubezni..zemeljski
    , materialni al kako že pravite…

Govora je pa je tudi o čustvenem telesu …

Za mene osebno so čustva vse …ne samo lepa ampak tudi tiste
    , katere saj ljudje načeloma zanikajo …to pa je tud jeza , žalost , zamera .
    sovraštvo , maščevalnost …pa še in še ….

Vse to oblikuje čustveno telo …

In tega je ogromno v medijih …in čedalje več med ljudmi …Embarrassed

In menim da tisti je zmagal …če ljubi svojega najhujšega
    sovražnika ..ampak ne zato , ker tako piše v svetih spisih , ne zato, ker mu je
    nekdo priporočal , da se bo rešil bremena ….ampak dejansko ..če zna oz če to
    čuti resnično iz svoje notranjosti…

Lepo je če deliš
    anja
    Participant

strelka wrote:

Normal
    0
    21

false
    false
    false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”;
    mso-ansi-language:#0400;
    mso-fareast-language:#0400;
    mso-bidi-language:#0400;}

Kot predstavnik .človeške vrste ..( saj mislim da sem LOL) se načeloma izogibam ljudi, ki na veliko razglabljajo definirajo …o ljubezni

LOLNo, jaz sem še ena taka,… sploh pa nisem filozofski tip človekaSmile
    Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 10)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.