Reply To: Transurfing realnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Transurfing realnosti Reply To: Transurfing realnosti

#26174
Ceres
Participant

tadej pretner wrote: Od druge knjige naprej ga ne berem, ampak knjige le prelistam, ampak nisem našel, da je kje govoril o metodah deidentifikacije s telesa oziroma o tem, kako spraviti napetosti iz telesa, kar pa je ključno. Ali pa recimo konkretne vaje ozemljitve.
Vse ostalo je teoretiziranje. Tebi lahko nekdo reče, kako ravnati v neki situaciji, a če imaš v telesu zapise, ki tega ne dovoljujejo in ti ne “pustijo” biti prisoten, se lahko le na mehko podelaš. Hrana je pa seveda tudi pomembna (7. knjiga, če se ne motim). Ob kvalitetni hrani se lahko samoozdravitvene sposobnosti tako povečajo, da spontano sprocsiraš marsikaj, kar sicer nebi.

Zeland ozemljevanje in deidentifikacijo mogoče drugače poimenuje. On reče, da če želiš iz želene različice pripeljati uresničitev v to realnost, je zato potrebno izpolnit nekaj pogojev in med drugimi omenja tudi nujo delovanja. Z delovanjem samim (ki pa mora biti v dovolj veliki meri) kenslaš napetosti. Npr. jaz določene napetosti skenslam tako, da grem pucat, pa še fajn simbolika je … pucanje zunaj, pucanje notri. Nekdo gre športat, drugi gre okopavat vrt….. seveda pa moraš pri tem čutit sproščanje, ne pa povečevanje napetosti. Tudi v SOGR je čudovito opisan pomen in nuja delovanja v tej realnosti: ja, moraš imet jasno namero, ampak potem moraš tudi delovat, če ne veš kaj bi bilo pametno delovanje v smeri namere, deluj vseeno, nekaj počni tukaj in zdaj – tako ozemljuješ energijo. To seveda ni tisto aktivno usmerno ozemljevanje kot je npr. dihanje skozi haro…. ampak meni se zdi bolj pomembno, da najdeš najbolj pomembno, da najdeš pravo, sebi lastno obliko ozemljevanja in odpravljanja napetosti iz telesa. Seveda te pa določeni programi celo pri tem omejujejo.

Lepo je če deliš