Reply To: REALNA realnost /vs./ projicirana realna realnost

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast REALNA realnost /vs./ projicirana realna realnost Reply To: REALNA realnost /vs./ projicirana realna realnost

#8860
tadej pretner
Moderator

Irena wrote:

Pomisli malo, zakaj recimo sama zadnje čase v mojih postih iščeš dlako v jajcu.

Tadej – nobene dlake ne iščem – le od kod ti ta ideja?Cool. Odkar pišemo tu, sem že pristaš “božje variante – karmične diagnostike – predaje”, ti pa (kot te jaz berem pač) pa “tehnično-matrične variante samoustvarjanja”. Ne z enim ne z drugim ni nič ne narobe ne prav. Gre zgolj za izbire, glede na vse faktorje, ki nas oblikujejo, kakršni pač smo. Jaz ves čas vse tvoje poste in stališča “prevajam” v svoj jezik – jih pa ne lektoriram, še manj cenzuriram, ocenjujem pa sploh ne LOL. Ful dober razlagaš s čim vse je naložena Praznina. Marjan opisuje “isto” – skozi vzorce in odvisnosti. Le da tam praznina NI prazna – tak jaz to čutim Wink.

Sicer ne vem, od kod ti sklep, da je ena minus ena tri LOL, a malce komentarja izven teme ne škodi : Kva ma pa eros tle bit? Kje si pa njega najdu?

tadej pretner wrote: … če bi bil tudi jaz penast od navdušenja nad erosomLOL

Penasta od navdušenja….. jaz??? LOL In četudi – pa kva – zakaj pa to tebe moti?

Pozdrav, i

No, pa sva imela čudovito praktično demonstracijo, kako vpliva na realnost, če misliš, da nekdo misli …, če misliš/čutiš, da nekdo čuti …LOLLOLLOL
Odlično je Avatar napisal, da smo torišče mi sami, resnica pa vedno le tisto, kar prosto prepustimo skozi sebe, oziroma tisto, kar se v nas niti najmanj ne zatakne.

Lepo je če deliš