Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#7142
mojka
Participant

AVATAR wrote: To, da se ni podpisal kot pisec knjige lahko pomeni marsikaj…Če hipotetično vzamemo, da je mučkal v politiki in mešal govna…bi bil dober razlog, da se ne podpiše kot pisec-avtor… …Če je seveda sploh kaj na tem.

Problem knjige PSI je v tem…da je ni mogoče oceniti na osnovi prebranih odlomkov ali reklame, ki jo ima…Knjigo je treba brati kot celoto…samo tako dojameš o čem sploh piše.

Če je vsebina knjige zrasla na njegovem zelnjiku…potem je odličen psiholog ali pa mu je kdo pri tem pomagal…. … …Če je knjigo res posredovalo Življenje v prispodobi psa v njegovih sanjah ali kako drugače…potem je to na bralcu, da to sprejme ali ne.

Večino postov tako na bivšem Maat-tu kot tukaj je napisal moj Instink…to je dejstvo, ki se ga zdaj ob knjigi PSI zavedam !… Tudi moje reakcije na to knjigo so rezultat mojega Instinkta.

Knjige nisem zabrisal v koš…sem jo bral dolgo v noč…Instinkt se je bojeval…jaz pa bral…dokler Instinkt ni bil povsem razkrit…in je odnehal.

Neglede na vse kritike in komentarje na knjigo PSI…je knjiga nekaj posebnega…da to ugotoviš jo moraš brat v celem…Na podlagi vseh prebraih knjig…in teh je veliko…lahko rečem…da ta knjiga nima samo enega ključa…(( ki ga ostali pisci knjig ne dajo zraven…tudi Zeland ne ))…ampak…ima celo več razljičnih ključev…ki bralcu odklenejo ” prepovedana vrata “

Bi pa rad piscu pogledal v oči…neglede na to kdo je ali naj bi bil.

tako zelo mi je všeč tole
Lepo je če deliš