Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#10307
AVATAR
Član

Seveda bi lahko v zgornji post uvrstil tudi ljubezen…o kateri zdaj na prazno filozofirajo v neki čudni temi zgoraj…pa tudi v drugih temah nametanih po celem forumu…Ironija knjige PSI je v tem, da naj bi ljudem vrnila izgubljeno ljubezen…jaz bi rekel zatrto-zadušeno ljubezen.

Ljudi je zanimivo poslušat ko žlubrundrajo o ljubezni…tudi tiste, ki se imajo za visoko duhovne ( maske )…med tem ko se v njihovih očeh zrcali gospod interes…kar je naravnost smešno očitno.

Meni osebno so najbolj zanimive ženske, ki imajo za sabo boleč razpadli zakon…iz njihovih ust ponavadi prodre mešanica prazne duhovnosti…in kombinacije neke stereotipne ljubezni…medem ko ne morejo skriti bolečine in prikritih interesov pogojenega sranja ( ljubezni )…ki jih je pahnila v to…Ponavadi iz njihovih ust pride tudi večni krivec…moški.

Seveda jim nova mešanica prazne duhovnosti in neke stereotipne ljubezni…ne bo dala tega po čem hrepenijo…ljubezni.

Grem na sprehod…ob takih uri je zunaj tako prijetna tiha-spokojnost…kot bi se čas ustavil in jaz tiho hodim v neki drugi realnosti…Upam, da tisti, ki imaste partnerja-partnerico…zdaj v postelji spančkate v ljubečem-iskrenem objemu…z lahkotnim nasmeškom na obrazu… .. .

Lepo je če deliš