Reply To: Osebni kristal

Forum Duhovnost Forumi Kristali Osebni kristal Reply To: Osebni kristal

#9757
concolor
Član

Pozdravljeni,


svoje vprašanje sem sicer postavila že na luninem forumu, pa so mi priporočali, da ga postavim še vam…

In sicer izbiram kamen za fanta, ki bo konec maja imel rojstni dan. Prebrala sem opise vseh kamnov na LNM-ju, pa bi rada za mnenje vprašala tudi tiste, ki se na to bolje spoznajo in mi znajo priporočati iz prve roke.

Fant je v znamenju dvojčkov, ascendent pa ima v znamenju raka. V tem času preživlja težavnejše obdobje, saj je zelo ambiciozen in zaradi tega ni zadovoljen s svojimi povprečnimi rezultati. Okolica, ima velik vpliv nanj – ponavadi negativen, saj se mu svet zdi krut in brezsrčen, poleg tega pa je prepričan, da se mu vedno dogajajo slabe stvari (samo njemu). Večkrat se zato smili sam sebi in raje razmišlja o temu kako mu nič ne gre, namesto da bi se lotil česa bolj kreativnega. Je brez notranjeenergije za začetek akcije ali projekta. Potrebuje veliko pozornosti, pa tudi poguma da preide iz pasivnega v aktivno stanje. Sam po sebi je malce nagnjen k depresiji, kar se odraža tudi v njegovi drži (drži se sključeno).

Hitro spreminja razpoloženja. Ponavadi je zelo dobre volje, duhovit in iskren (dvojček pač), vendar vedno znova pada v depresijo zaradi nezadovoljstva, ki ga poskuša skriti. Težko se sooči “praktično” s problemi (po teoriji sicer ve, kaj vse bi lahko storil, da bi mu šlo boljše, vendar ne zbere energije, da bi to dejansko storil).
Mislim, da je tudi poln nekih strahov (npr: neuspehov…), ki mu otežujejo pot. Temu ustrezno ima tudi zelo občutljivo prebavo in mora vedno paziti, da nebo hrana preveč “oljnata” (ker ga sicer peče), pa tudi mleka ne sme piti zjutraj, itd. Nikoli ne sanja lepih sanj, vedno sanja nočne more.

Zato sem torej iskala kamne, ki bi pripomogli pri:
-depresiji
-uravnavi čustvenega ravnotežja
-uravnavi prebave
-razbijanju samouničujočih, negativnih misli
-umiritvi nočnih mor
-vlivanju poguma

po opisih, ki sem jih prebrala se mi nekako zdijo primerni tej kamni:
granat
citrin
akvamarin
jaspis
safir
-in seveda univerzalna kamena strela

Sama niman nobene izkušnje v tej smeri, zato prosim za pomoč. Upam, da mi lahko kdo pomaga pri izbiri kamna, ki je najbližje temu, kar bi mu ustrezalo. Seveda se zavedam, da kamen nebo rešil njegovih težav, vendar upam, da mu lahko pomaga pri soočanju s težavami. Vem tudi, da ni takega kamna, ki bi vplival na čisto vse zgoraj naštete stvari, upam pa, da mi boste znali svetovati, kaj naj izberem. Morda pa mi znate priporočati kakšen drugi “energetski stimulant”, ki bi ustrezal za tako osebo?


Rada bi še pohvalila forum, saj mi je zelo všeč. Zahvaljujem se že vnaprej za odgovor!

Lp,
ConColor

Lepo je če deliš