Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

#9765
strelka
Participant

zlati rez wrote: Halooohahahaha…..

živel prvi maj…..hahahaha….. sem lihkar prišla od soseda….so pekli odojka in je bil njami….matr, je bla skorjica tko hrustljava, da sem se kar stopila od užitka…..pa še kozarc cvileta in moj prvi maj je popoln….hahahahaha…..

smo pa tut kakšno zapeli in seveda sem zatežila z internacionalo…..hahahaha…..matr, smo jo prepevali, sej besedila lih nismo čist obvladali, pa mal smo bli tut razglašeni, al pa velik….hahahaha….ampak smo jo pa zelo zagnano prepevali…..hahahaha…..pol smo pa še guno udarli, kuker…lepo je v naši domovini biti mlad….hahahaha…..tk, da sem kar mal hripova, ker smo seveda še en kup naših starih slovenskih zapeli….hahahahaha…..ma, je pasalo, kt ata na mamo…..hahahahaha…

men je bla tale internacionala zmeri všeč….je pač bolj udarna in to mi paše….tk, da bom en del kitice prepisala……hahahahahaha….

NIHČE NE DA NAM ODREŠENJA
NE CARJI, KRALJI ( MANDATARJI) IN NE BOG
OSVOBODITEV IZ TRPLJENJA
BO (JE) DELO NAŠIH LASTNIH ROK

hahahaha……živel prvi maj……hahahaha…in to so še vedno nebuloze….branje na lastno odgovornost…pa hvala šefu foruma, ki mi še vedno dopušča, da se tale moja znanost, kuker nebulizem nemoteno razvija in s tem propagira….hahahaha…..se mi zdi, da mam po vsej verjetnosti protekcijo…..a zakva tkole mislem…..hja, zato, ker me nobeden nč ne ureja in jo čist prosto po Prešernu tipkam, lih kar mi pade v misli…..hahahaha….tk, da se mi zdi, da je naš šef tut nebulist, le, da on mogoče tega še ne ve….hahahaha….hahahhaha….bilo kuda, vsak ima svoje nebuloze svuda…..hahaahaha….

vsem nebulistom želim še naprej veselo nebulozovanje…..in hvala , ker si sploh vzamete čas in prtisnete s klikom na nebuloze…..love you Heart….

slišmoWacko

Jp vse je bilo na kupu ..velika noč , pa osvobodilna fronta..pa prvi maj …Big smile
tko mešanica …tuti fruti…

drugače pa ko si ravno zborovsko petje omenjala ….
no saj ne vem če boš tele punce lahko poslušala ..ampak telo so udarneApprove
partizanske ..so pa itak …ti poženejo energijo …Big smile
http://www.youtube.com/watch?v=0QoOJPlg2uU

Lepo je če deliš