Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Haloohahahaha…

hahaha…..kolk pa fletkan lajf…..tut tuki je mal dež pomoču, lih tolk, da sem lahko par presaditev na vrtu prou u izi naredila, pa še sode z vodo mi je do polovice napolnilo….tk, da hvala, hvala…..pa mal je ofrišalo, da lahko normalno sadim in sejem tele moje zelenjavce in rožice…..juhuhuhuhuhuhuhu….

mam spet eno vprašanje…..tuki gledam semena paksoi, mi jih je frendica iz tujine poslala, kuker eno kitajsko zelje za rezat al pa neki tacga, tk, da če ima kdo med vami kakšne izkušnje s paksoiem nej kej odnebulizira….nas bo verjetno več veselih…..hahahahaha…izkušnje so zlata vredne in vsak ima svoje….hahahahaha….lohka še kakšen recept za pripravo kdo napiše…..bom čist srečna….hahahaha…

drgač sem mela pa obiske čez vikend in smo cel liter regratovega sirupa popili…..matr, ljudje so se z veseljem nalivali s temile koktajli….kuker regratov med, mal limone, cimeta, ingverja in voda…..nazdravje….hahahahaha….tk, da sem dones še mal za regratovimi cvetovi gledala in, če bo jutri kaj sonca bom še eno mešungo regratovega sirupa nardila…..hahahaha….so se obiski tut za en liter za domov zagrebli, pa hčerka se tut mal za en liter grebe…..hahahaha…..jst rada delim z drugimi…..men je v veselje in drugim tut, tk, da uživam, ko nabiram, uživam, ko delam sirup in ga pijem in uživam, ko delim z drugimi….hahahaha……matr, je fajn….hahahaha…..bilo kuda nebulisti veselo uživamo svuda……hahahaha….

sem pa ugotovila, da bodo smrekovi vršički čist takoj….kuker, če bo sonce, jo udarim nabirat….pa lipo sem tut gledala in že dela cvetove…tk, da me čaka en kup uživaškega dela….hahahaha….hvala mati zemlja…..in oče sonce….pa seveda hvala lunca…hahahaha……

slišmoWacko

Lepo je če deliš