Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahahaha….

juhuhuhuhuhuhuhu….hvala, hvala…hahahaha….si nikol prej v lajfu nisem mislila, da bom jst tkole fletkano radostno, sproščeeno, veselo in z vsem mirom v sebi lahko živela v lajfu….pa je čist useen v kakšni situaciji živim, pa te zadeve…hahahaha….matr, da je zgleda res, kar mi je ena ciganka enkrat pred tridesetimi leti našlogala…..hahahaha…..in sicer mi je rekla, da bom prvo polovico lajfa jebala ježa…..hahahaha….drugo polovico lajfa jo bom pa prou sproščeno uživala……hahahaha…..hvala ciganka….hahaha…..tk, da evo…..včeraj sem veselo dopolnila svojih 52 let…..hahahaha…..in z vso radostjo in mirom bom veselo živela še naslednjih 52..po vsej verjetnosti še ene 70, no, ja, ne bom čist nč limitirala…………hahahaha……bravo jst…..hahahaha…..na zdravje…Beer

hvala vsem, ki tele nebuloze prebirate….vesela sem strelke in zmajeslovke, pa še kakšnih pogumnih padalcev vmes…..hahahha….rada bi se zahvalila šefu foruma, ki mi omogoča, da se tale veda nebulizem prouzaprou lahko javno razvija….hvala TadejHug…..hahahaha….maš dokazano potrpljenjeThumbs Up…..zdej pa, če ti kej trpiš, je to čist tvoja zadeva…..če se pa marbit zabavaš, je pa to spet tut čist tvoje dogajanje…..tk, da kukerkoli že…. hvalaHeart….hahahaha….

pa tale moja zofka filozofka je tut en utrgan otrok….hahahaha….sej drgačen sploh ne more bit, če ma pa takole mamco, kuker rezina, pa te zadeve….hahahaha…..tk, da zofka hvala, jst sem srečna, da sva se midve tkole fajn najdle v lajfu…hahahaha…..matr, da sem vesela, ker si me kot duša izbrala za kompanjona in to celo za mater…..hahahaha…..mamicu mi….hahahaha….hahahaha…love youHeart

vsem nam želim, da ga še naprej fletkano dogajamo…sonce nam sije…..luna tut…narava brsti in jo razganja….tk, da smo garantirano na planetu zemlja…hahahahaha……jst preprosto lavam zemljo….hahahahaha….and I love you tooooooHeart…….hahahahaha….hvala za druženjeBig smile…..hahahaha…hahahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš