Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kristali – vprašanja o konkretni uporabi Reply To: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

#10799
tadej pretner
Moderator

AnjaAnjaAnjaAnja wrote:

No: pogledala sem moja dva “aventurina” in oba imata temno zelene lise/pikice in nekaj rjavih :) Srebrnkastih pa ne. Torej iz tega sledi kaj? :) Da ni aventurin, ampak serpentin?

Ne bi ugibal – serpentin pa glede na fotko zagotovo ni. Osebno imam itak največ problemov pri “določanju” nekaterih zelenih kamnov.

AnjaAnjaAnjaAnja wrote:

Kje oziroma kako pa lahko nagruntam ugodne oziroma neugodne kombinacije nošenja kristalov?

Za začetek stopi v knjižnico in si sposodi mojo “Malo enciklopedijo zdravilnih kamnov”. Tam si poglej osnove glede delitve kamnov na osnovi energijskega elementa, potem se bova lažje pogovarjala.

AnjaAnjaAnjaAnja wrote:

Kako to misliš dvojna škorpijonka? Na podlagi česa pa to veš?

Izračunam na osnovi datuma, ure in kraja rojstva.

AnjaAnjaAnjaAnja wrote:

Glede poskusa za spanje pa: kako pa vem, kateri minerali so bakrovi?

Tudi to lahko najdeš v zgoraj omenjeni mali enciklopediji. Če že pravi, da si obsedena od kristalov, poglobi obsedenost e z znanjem o njih.

AnjaAnjaAnjaAnja wrote:
In kaj naredijo divji kostanji in bakrovi minerali, da izboljšajo spanje, če smem vprašat?

Nekatere tipe energijskih anomalij v prostoru do neke mere absorbirajo.

AnjaAnjaAnjaAnja wrote:
In pa še nekaj me zanima: glede na to, da so pač moji dvomi glede kristalov v Ahatu trenutno na višku, me zanima: kje pa vi nabavljate kristale? Ali hodite na kakšne sejme ali kam drugam?

Včasih sem hodil na sejme pri nas in v tujini, enkrat sem šel kamne celo sam nabavljat v Indijo, sedaj pa imam precej udobno situacijo, saj pride občasno en večji preprodajalec kamnov robo ponudit kar k meni domov.

Lepo je če deliš