Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

#15025
AVATAR
Član

Prima wrote:

Jest sem se včeraj spet udeležil telekonfeence ko se je kanaliziralo st. germaina v živo in sem kar malo zmeden Ermm. Na tako lep način je označil zavestno-umsko ustvarjanje realnosti kot ga predstavlja Secret z sranjem da me je kar zablokiralo. Opisal je posledice tovrstnega ravnanja ki pa niso nič fajn.

Sem po neumnem kupila knjigo na temo kanaliziranje St. Germaina. Poden. Precej slabše od Secret sekreta.
Prej je bila vera-religija glavna zadeva…da se ljudi kastrira iz njih naredi kriplje…jih podredi v hlapce…Danes je to duhovnost…ki je tako raznolika…da več človek ne ve kdo pije…kdo plača….in tako dobiš celo populacijo želatinastega pudinga…ki upa, da se bodo stvari rešile-zmaterializirale-ustvarile same od sebe…ker so tako zbruhale neke samozvane avtoritete…preko svojih kanaliziranj…in Bog ve kaj za vraga sploh kanalizirajo…od kot kanalizirajao…in kako to skozi svoj razum razlagajo.
Da vsi kopirajo drug od drugega…že tako vrabci čivkajo…samo svoje verzije izdajajo-prodajajo-tržijo…V glavenem sekreta imaš v izobilju..samo denarnico odpri in kupi čarobni sekret …Oni pridno pokasirajo svoj denar ( edino iskreno govorico v človeški družbi )…vi pa se jebte s sekretom.
Najbolj zanimiva je dan danes verzija…subtilnega-nevidnega-neopisljivega ozadja…ki ga nihče ne razume…treba it v samega sebe…v tišino…v praznino…in pridno čakat na nek skrivnostni namig…ter potem pridno plavat s tokom žive sile-energije in brez vprašanj sodelovati pri univerzalni neznani evoluciji…tako do svojega groba…Ko si pa enkrat v grobu…in ponižno vprašaš…kaj pa moje življenje…dobiš v fris lepega ja.
Je pa že od nekdaj jasno…da če si hočeš ustvariti svoje lastno življenje…rabiš za to dovolj denarja ( edino iskreno govorico v človeški družbi )…torej moraš v nek posel ( lahko tudi tržno kanaliziranje ali tržno duhovnost )…si ustvariš dober finančni tok…in ko to imaš…si svoj Gospodar…greš na svoje…po svoje si postiljaš…živiš svoj stil…si daješ duška…in se ti jeb…za vse ostalo…Ker kot svoj Gospodar si na svojem…nobenemu ne odgovarjaš…če ti kdo s čim teži…ga nekam pošlješ…in vse je lepo urejeno…človek je zadovoljen Cool
Lepo je če deliš