Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

#16331
AVATAR
Član

TADEJ…

Ne razumem več samega sebe…Celo leto sem čakal, da se spravim na morje, ki ga imam tako rad, saj mi klima in kopanje zelo godita… …Ko je prišel čas, da se odpravim na morje…so se v meni začeli pojavljati mučni občutki, misli, čustva…kot, da bi mi nekdo iz ozadja govoril…( nikamor ne pojdi, ostani kje si ).
Potem sem se le na silo spravil na pot do morja in nekje na polovici potovanja do morja…so mučni občutki začeli izginjati in mojo pozornost je pritegnila misel o sproščenem bivanju na morju.
Ob povratku nazaj je bilo spet isto…cel kup mučnih misli-občutkov-čustev…V stilu, spet nazaj v moje prazno-dušeče življenje-realnost.
Koliko je le možno se skušam držati v sebi ( sedanji trenutek )…vendar, statična napetost, nezadovoljstvo, mučni občutki ne popuščajo…Med tem, ko opazujem samega sebe…moje notranje dogajanje…se počutim kot robot, ki opazuje dogajanje njegove programske opreme-programov…Ni nobenega olajšanja…ne popušča…ves čas sem v sebi prazen-nezadovoljen s svojim življenjem.
Misel-pozitivno žvekanje, torej ne more nič pritegniti v mojo realnost…očitno se vse dogaja veliko globje v meni-moji notranjosti…Ampak, ta mučni občutek statične napetosti-praznine-nezadovoljstva…ki izvira iz mene noče popustiti…drži se kot cek…kot pijavka, ki sesa moje življenje.
Ne vem več kako naj to spravim iz sebe…( nakladanja o pozitivnosti, ki jih poslušam od drugih…so v bistvu kot bencin na ogenj )… …Res ne vem več…kaj je narobe z mano…kaj se dogaja v meni ???
Lepo je če deliš