Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#22372
tadej pretner
Moderator

kismet wrote:

nobene uporabne literature ne boš našel, ker ti ni namenjena
na semenarjih, pa še tako dragih, ne boš dobil nič uporabnega ali dovolj uporabnega za samostojno delo
na seminarjih te zmanipulirajo, vidiš to kar želijo
domov pa greš finančno precej lažji

Že v osnovi bi bilo fajn priti do dobro dokumentiranih virov, ki govorijo o ozdravitvah/manifestacijah organov … po tem sistemu. Glede na to, da se pri nas ta metoda rola že kaki dve leti in da so različne skripte dostopne, bi bilo fajn tudi to, da bi se oglasil kdo, ki je z metodami Grabovoia prišel do otipljivih rezultatov.

Sam imam glede metode mešane občutke – mislim, da imam štiri skripte in po eni strani moram reči, da sem v njih našel kakšno stvar, za katero vem, da “stoji”, a je v drugi podobni literaturi ne najdeš, po drugi strani pa mi njegove metode ne potegnejo, saj je v njih sila veliko mentaliziranja; tako vsaj sklepam na osnovi pregleda skript, pri čemer pa je šlo bolj za listanje, kot za kakšen resen študij.

Kaj me moti?

Če želiš spremembo, moraš v cono, kjer je mogoča – fokus na energijo, ustrezno stanje praznine. Če pa pri tem uporabljaš strašno dolge in zapletene mentalne ukaze, pa te ti “mečejo” v beta področje možganskega valovanja, v katerem pa kakšna omembe vredna sprememba ni mogoča. Po mojih izkušnjah so precej bolj učinkovite metode, ki bazirajo na jasni nameri, ustreznem fokusu, energijski usmeritvi in torej brez (odvečnega?) nakladanja v mislih. Seveda pa moje izkušnje niso merodajne, zato bom res vesel, če se oglasi kdo, ki ima z metodami Grabovoia res otipljive rezultate.

Lepo je če deliš