Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#22378
Nataša
Član

Robert Zupančič wrote:
Drzna izjava, ni kaj… Sam se je ne bi upal dati, namreč, da se je S KODAMI pozdravil. Napisala si namreč, da je šel “skozi celoten proces komoterapij in obsevajn”, “post s sokovi”, “bioenergetika” itd.
Je možno, da mu je KOMBINACIJA vsega tega pomagala? Napisala si sicer, da mu zdravniki “niso mogli pomagati”, vendar pa kaže, da je sedaj ozdravel… Čeprav tudi sam nisem zagovornik kemoterapij in obsevanj, pa je DEJSTVO, da so mnoge uspeli (vsaj začasno) pozdraviti tudi s temi metodami, tukaj moramo biti toliko objektivni.
ROBERT ZUPANČIČ

Robert, to so njegove besede, ne moje. Jaz ne vem, s čim se je pozdravil. Vem pa, da je vse druge stvari poskušal par let in ni bilo nobenega izboljšanja. Ko mu v bistvu ni ostalo nič več drugega in je že z vsem prenehal, se je lotil teh kod in jih delal pol leta. Zdravnikov pravi, da noče več videti, tudi kakšne posebene diete se več ne drži. Moje osebno mnenje je, da ga je pozdravila volja do življenja, ker ljudje sicer govorijo, da bi radi živeli, potem pa gredo na kemoterapijo in mislijo, da so s tem pokazali voljo. Ta človek pa je ves čas iskal in se na koncu kljub svoji racionalnosti predal nečemu zanj povsem iracionalnemu … in glej ga zlomka …

Lepo je če deliš