Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#22375
Robert Zupančič
Participant

Nataša wrote: …poznam pa gospoda, ki si je s to metodo pozdravil neko čudno obliko kožnega raka. Šel je skozi celoten proces kemoterapij in obsevanj, pa mu niso mogli pomagati, potem je poskusil post s sokovi, pa bioenergetika … No, na koncu se je s kodami pozdravil.

Drzna izjava, ni kaj… Sam se je ne bi upal dati, namreč, da se je S KODAMI pozdravil. Napisala si namreč, da je šel “skozi celoten proces komoterapij in obsevajn”, “post s sokovi”, “bioenergetika” itd.
Je možno, da mu je KOMBINACIJA vsega tega pomagala? Napisala si sicer, da mu zdravniki “niso mogli pomagati”, vendar pa kaže, da je sedaj ozdravel… Čeprav tudi sam nisem zagovornik kemoterapij in obsevanj, pa je DEJSTVO, da so mnoge uspeli (vsaj začasno) pozdraviti tudi s temi metodami, tukaj moramo biti toliko objektivni.

Ne želim negirati MOŽNOSTI, da so mu RES pomagale kode, vendar pa bi bil vseeno sam nekoliko bolj objektiven oz. previden glede tega. Težko je namreč nedvoumno DOKAZATI, da so mu RES ravno KODE pomagale pri tem… in nič drugega! Je pa res, da je uporabljal tudi kode, tukaj pa spet ne smemo tega zanikati…

ROBERT ZUPANČIČ

Lepo je če deliš