Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#24962
snowcat :)
Participant

tadej pretner wrote:

…..Še najmanj jasne so mi številke. Do sedaj sem bil prepričan, da te osredotočanje na neko številko pač spravi v določeno polje, pod pogojem, da v to verjameš. A če je res to, da delujejo številke tudi, če jo nekdo napiše na tvojo fotografijo, ti pa o tem nimaš pojma, je ozadje veliko bolj večplastno. Tole okoli teh številk moram definitivno še raziskati.

Ma kaj naj bi delovalo ?? Ali so dali KONKRETEN primer ?? In zakaj te tako preseneča ?? Saj TP, Domančiča, Reiki, Vortexe, ….lahko izvajaš BREZ vednosti človeka in deljujejo (imam osebno izkušnjo)…..vprašanje je kaj je vednost človeka in kaj je, da ti veš, da lahko……

Osebno se več in več nagibam k temu, da namera je tisto, ki dela, tisto, ki sproži delovanje, tisto, ki aktivira. Sinhronizacija uma_čustev_vere_telesa pa omogoči reailizacijo. Niti koliko časa držiš TP ni pomembno, lahko je 3 sekunde in to je to…..kaj misliš, da puca prostor….. tvoje TP ??

Kakšna razlika je pa med ,,notranjim pogovorom,, s osebo, ki jo recimo ne maram in se z njo ,,kregam,, in tem, da pljuvnem na njeno sliko ??

snowcat

Lepo je če deliš