Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#22391
Robert Zupančič
Participant

Zanimivo, da se zelo dolgo neko metodo jemlje kot sredstvo za ZDRAVLJENJE (tudi tukaj smo ves čas brali poste O TEM in ničemer drugem), ko pa se ne izkaže ravno učinkovita, se začne preusmerjanje na nivoje zavedanja, ozaveščanja, harmoničnega razvoja, gledišča z nivoja stvarnika (pa sploh lahko gledaš z nivoja pilota, če še nikoli nisi sedel v letalu in nisi bil višje kot je visok mestni nebotičnik?!!!), delovanje na informacijskem nivoju itd., vse z namenom, da se ne bi bilo potrebno konfrontirati z DEJSTVI, ta pa so, da metoda (katerakoli takšna že) pač NE deluje!

Bodimo si na jasnem: večina NAŠIH sedanjih klientov k nam prihaja po ZDRAVJE na fizičnem nivoju in jih vse ostalo prav malo briga. Vsi višji nivoji, ozaveščanje, harmonični razvoj in “kramljanje” s STVARNIKOM, s katerim skupaj sedita nekje v višavah kot, da bi nekje nekoč že skupaj “krave pasla” (žal ne morem reči drugače, ampak kako patetično se slišijo takšne izjave, ko se pišče isti s petelinom), jim je “ŠPANSKA VAS”! Zanima jih, ali lahko pri tebi OZDRAVIJO ali pa vsaj zmanjšajo svoje zdravstvene težave. Pri tem jih prav nič ne zanima, kako se imenuje neka metoda, samo da je učinkovita V TEM POGLEDU!

Ne zatiskajmo si torej oči pred dejstvom, da vse te metode SO namenjene bolj ali manj ZDRAVLJENJU! Vse ostalo so samoprevare! Sploh pa: kako bo bolan človek ozaveščal, se šel “harmonični razvoj”, bil “v poziciji stvarnika-kreatorja” itd., če se prej ne bo vsaj deloma POZDRAVIL? Ko imam jaz že samo vročino (k sreči je nisem imel že zeeeelo dolgo) mi ni do nobene od teh stvari, pač pa do miru, počitka in želje, da bi bilo BOLJE!

ROBERT ZUPANČIČ

Lepo je če deliš