Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#19080
glas
Participant

ozelot wrote:

Mene pa pri GG edin nekaj moti oziroma mi ne gre v glavo in sicer kako to da je v zaporu lede na to da ima razne kode za srečno življenje in za sožitje in karješetacga.Podobno kot papež ki rabi varnostnike kar je sporočilo ljudem da ne zaupa bogu.

Jaz mislim, da je imel nezavedne dele (ego osebnosti), ki so mu delovali brez da bi se jih zavedal, ali “duhovni ego”.

Ko si prepričan, da deluješ izključno iz Svetlobe, a je vseeno notri v tvojem delovanju prikrit ego motiv, ki ga ne prepoznavaš in se slepiš da si nekaj kar nisi..

Tu je šlo tudi za to, da je mislil, da je zaradi vsega kar obvlada, plus drugih dogodkov, ki so se mu zgodili, neke velike potrditve, verjel za sebe, da je inkarnacija Jezusa.. (mislim zaradi mene je lahko če hoče.. ampak po moje so bile tukaj na delu še neke njegove lastne iluzije, ki nastanejo, ko si še pod nekimi vplivi, ki so lahko zelo subtilni..)

Vse skupaj se je začelo podirati mu, ko je javno začel reklamirati, da bo obujal mrtve (šlo je za mame, ki so izgubile sinove..)! Ne vem zakaj bi si nekdo delal tako reklamo, če je namen delovanja iz Svetlobe.. In to je razburkalo javnost in seveda je trčil seveda ob kontra ego in Putin ga je pospravil za 10 let! Vprašanje kaj se je na tej poti kot duša on učil?! Po moje je šlo za višje vidike modrosti pri njemu samemu.. ali razna razčiščevanja samega sebe..

Koliko jaz vem, ni več v zaporu!

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”