Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#24969
snowcat :)
Participant

Tako, da povzamem: (povzetek je na Tadeja, samo se mi ne da izmišljevat po svoje, če je Janko cca udaril žebelj na glavico)

janko wrote: …… je odločitev, da boš ……

1/ odločitev = namera

janko wrote: …….ker kljub vsemu nam je težko verjeti, da lahko upravljamo samo z mislimi in pač “potrebujemo” neki oprijemljivega.

2/ oprijemljivo = nekaj iz trenutnega 3D sveta, ki po moje je sinhronizacija s umom (vratarjem tega sveta)

janko wrote: ….seweda ne verjamem, ampak tista, ki mi je ta kamen dala je rekla, da deluje, tudi če ne verjameš…

3/ lahko ne verjameš, pa dejuje ….. zakaj ?….zato ker DOPUŠČAŠ, da deljuje. Kje je razlika od namere ??

janko wrote: …..če pa si torej želiš neki, kar ni v tvoje in skupno dobro, pa se itaq ne bo nikoli uresničilo.

4/ torej ni mogoče vplivati na druge ?? Ali vejo ali ne vedo ?? Če ni v moje ali njihovo dobro ?? Potem bi številka pod poštarjem delovala SAMO takrat, kadar je v dobro ??

janko wrote: ……vedno bodo prihajali novi, ki bodo začenjali od začetka. tako bo tudi npr. louise hay še čez 50 let imela novo publiko…

5/ je rekla Bebe Splichal na Reiki , da ne uporablja več simbolov, da je ponotranjila in jih ni več potrebno risati, samo pomisli….ti Tadej si rekel, da nam ne bo treba uporabljati nihal in kamnov, da bomo to ponotranjili, zaznavali na drugačen način….samo da prideš do tega, moraš prvo začeti s 1+1 je 2, …….. :-) torej stojiš na eni nogi obrnjen na sever mižigaš s enim očesom povezano dihaš leva roka na desni lopatici in si v praznini tipa ,,ajde da ne razmišljam,, …..potem en dan pozabiš, da je roka na levi lopatici in ugotoviš, da lih tako deluje…..potem ne spiješ obvezni rižev napitek in ugotoviš, da lih tako sonce vzhaja na izhodu….:-)

tadej pretner wrote:

Kakšna razlika je pa med ,,notranjim pogovorom,, s osebo, ki jo recimo ne maram in se z njo ,,kregam,, in tem, da pljuvnem na njeno sliko ??

Velika. Fotka vsebuje vibre avričnega polja (zato se Indijanci niso hoteli fotkati, češ da jim bo to ukradlo dušo). Pri notranjem pogovoru z osebo si z njo v večjem stiku kot če na fotko zgolj pljuniš – razlika pa bi se zmanjšala ali pa celo prevesila v prid fotke, če bi jo uporabljal za vzpostavljanje stika pri tem dialogu oziroma monologu

tadej pretner wrote:

Ma kaj naj bi delovalo ?? Ali so dali KONKRETEN primer ?? In zakaj te tako preseneča ?? Saj TP, Domančiča, Reiki, Vortexe, ….lahko izvajaš BREZ vednosti človeka in deljujejo (imam osebno izkušnjo)…..vprašanje je kaj je vednost človeka in kaj je, da ti veš, da lahko…….

Slišal sem za primere, ko naj bi nekdo na listek napisal določene številke in dal listek nekomu drugemu pod vzglavnik, in ta drugi naj bi se spremenil.

Primerjava tega z brisanjem vorteksov se mi ne zdi najbolj posrečena, z Domančičem pa še manj.
Ok, Tadej, stopimo par korakov nazaj in glejmo sobo v kateri je par zdravilcev. Vsi delajo na daljavo. Eden maha s rokami (Domančič), eden ima nepremično roke v položaju (Reiki), eden meditira (GG), eden nepremično stiska mudro (TP), eden pa ,,gleda,, in briše vortexe…..zelo poenostavljam…. Kaj je med njimi razlika ?? Hm ??

Glejmo drugo sobo v kateri se ljudje pogovarjajo o nekom, razmišljajo o nekom, govorijo nekaj nekomu, …..kaj je med njimi razlika ?? Hm ??

Naslednja soba s ljudmi, ki imajo v roki sliko človeka, njegov predmet in razmišljajo o njemu, se pogovarjajo notranji monolog s njim….kaj je med njimi razlika ?? Hm ??

Glej VSEENO je. Ali si človeka predstavljaš, ali gledaš njegovo sliko, ali ga imaš pred sabo….v vsakem primeru DELUJEŠ in vplivaš na njega. Zakaj ?? Zato ker deluješ. Zato ker mu posvečaš pozornost. Zato ker je v tvojem zornem kotu.

Sploh ni vprašanje ali delujejo številke pod poštarjem. Delujejo na isti način kot pogovor ali razmišljanje naglas ali delo na daljavo….moje mnenje. Vprašanje je odgovornost. Edino to. To odgovornost pa ne nadzoruje človek sam, isto kot ne nadzoruje vzhod in zahod sonca. Ta odgovornost deluje ves čas – jaz tebi nekdo drug nekje drugje na drug način meni….nevidna mreža…..

Edino, ki človeka šokira, presenča, da ta vpliv ni povezan s besedo, delovanjem (aktivnostjo), ampak izključno s namero podprto s neko energijo in predmetom pod vzglavnikom.

snowcat

Lepo je če deliš