Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#22449
snowcat :)
Participant

strelka wrote: Big smile<span style=”: rgb251, 251, 253;”>[Quote=GG ]</span>

<strong style=”: rgb251, 251, 253;”>Neozdravljivo je ozdravljivo? S čim tako navdušuje? Akademik dr. Grigori Grabovoi, ki se je leta 1963 rodil v Kazahstanu, v svoji metodi najprej poudarja, da je vsak človek sam ustvarjalec svojega življenja. Vse, kar smo v preteklosti sami zavestno ali nezavedno ustvarjali z mislimi in ravnanji, se zdaj kaže v zunanjih okoliščinah okoli nas, torej v našem zdravju. Kar lahko zatorej tudi sami spremenimo! Največ razprav so povzročili prav dokumentirani primeri ljudi, ki so si po njegovi metodi pozdravili nemogoče. <span style=”: rgb251, 251, 253; line-height: 1.4;”>

</Pogledala kolko ima las, pišuka plešast niTongue ta GG. (hec)</span>

<span style=”: rgb251, 251, 253;”>Zanj bi   bila to  šala mala…Big smile, ( hec)</span>
<span style=”: rgb251, 251, 253;”>V tistem momentu mi je pa šinilo, ko sem prebrala tale sestavek citiran, kaj je pa vzrok plešavosti (  tudi  pri ženskah  je lahko)in kaj presneto so predniki kreirali ( zavedno ali nezavedno) v preteklosti? Embarrassed</span>
Npr. biološki vzrok imamo za izpad las, kot za izpuljen zob tudi …(gniloba , fiziološka leta …vse enkrat umre …)
Se strinjam , še tako natančna opredelitev problema tukaj ne bi bila lahka rešitev ..
Tukaj tako  enostavno res ne gre  …Tongue., da bi samo povedal kaj te moti Big smile in bi postal čupast.Big smile!

Razmišlanje naglas:

Ne vsako dejanje in ne vsaka misel sproži reakcijo – samo tiste s močnim nabojem ali zaciklane (recimo položaj žrtve je klasična zaciklanost) ali večje število ljudi skupaj ali ponavljanje (recimo afirmacije, recimo kode, recimo molitev ).

Človek je energijsko bitje, tako kot vse okrog njega:
Pazi, kaj misliš, misel je seme dejanja,
pazi, kaj delaš, dejanja spodbujajo navado,
pazi, kaj ponavljaš, navada ustvari karakter,
karakter pa določi usodo.
Kadar človek sprejme to ,,trditev,, zgoraj za dejstvo (Talmut) – mu bo popolnoma vseeno ali ima ali nima čupe in po vsej verjetnosti bo imel čupo :-)

TKM vse vrti okrog 5 organov in osnovnik čustev – euforija ali veselje ali depresija (primer od preveč čes sredino do premalo), in tako naprej…..

Tako, da zdravlje sledi sreči in sreča sledi pretočnosti in pretočnost sledi sproščanju blokirane energije torej emocijam.

In še to – Vadim Zeland ima za glavno gonilo – upravljanje – ki po mojem razumevanju angleškega in slovenkega jezika, je zelo tam tam s kreativnostjo. S tem, da kreativnost ima že uničeno razumevanje vsebine besede v smislu ,,ustvarjanja novega,, Kadar kreiraš ni nujno, da ustvarjaš nekaj česa do zdaj ni bilo. A ne ? Kadar upravljaš, pa uporabljaš dostopna (pazi – to je ključna beseda) sredstva za realizacijo tvojih zamisli. A ne ?

Moram iti upravljati…. še kdaj drugič…… :-)
snowcat

Lepo je če deliš