Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#24974
tadej pretner
Moderator

snowcat :) wrote:
Ok, Tadej, stopimo par korakov nazaj in glejmo sobo v kateri je par zdravilcev. Vsi delajo na daljavo. Eden maha s rokami (Domančič), eden ima nepremično roke v položaju (Reiki), eden meditira (GG), eden nepremično stiska mudro (TP), eden pa ,,gleda,, in briše vortexe…..zelo poenostavljam…. Kaj je med njimi razlika ?? Hm ??

Razlika je v tem, kaj delajo in s kakšno energijo delajo, Domančič in Reikisti načeloma delajo z univerzalno energijo eterične ravni, torzijsko polje je itak nekaj povsem drugega, pri brisanju vorteksov pa posežeš v strukturo blokade, za razliko od klasičnih bioterapevtov, ki le dodajajo univerzalno energijo eterične ravni.

snowcat :) wrote:

Glejmo drugo sobo v kateri se ljudje pogovarjajo o nekom, razmišljajo o nekom, govorijo nekaj nekomu, …..kaj je med njimi razlika ?? Hm ??

Spet v tem, v kakšni meri so na subjekt osredotočeni in s kakšno energijo.

snowcat :) wrote:
Naslednja soba s ljudmi, ki imajo v roki sliko človeka, njegov predmet in razmišljajo o njemu, se pogovarjajo notranji monolog s njim….kaj je med njimi razlika ?? Hm ??

Odgovor je enak prejšnjemu.

snowcat :) wrote:
Glej VSEENO je. Ali si človeka predstavljaš, ali gledaš njegovo sliko, ali ga imaš pred sabo….v vsakem primeru DELUJEŠ in vplivaš na njega. Zakaj ?? Zato ker deluješ. Zato ker mu posvečaš pozornost. Zato ker je v tvojem zornem kotu.

Sploh ni vprašanje ali delujejo številke pod poštarjem. Delujejo na isti način kot pogovor ali razmišljanje naglas ali delo na daljavo….moje mnenje. Vprašanje je odgovornost. Edino to. To odgovornost pa ne nadzoruje človek sam, isto kot ne nadzoruje vzhod in zahod sonca. Ta odgovornost deluje ves čas – jaz tebi nekdo drug nekje drugje na drug način meni….nevidna mreža…..

Edino, ki človeka šokira, presenča, da ta vpliv ni povezan s besedo, delovanjem (aktivnostjo), ampak izključno s namero podprto s neko energijo in predmetom pod vzglavnikom.

snowcat

Mislim da sem v prejšnjem postu napisal, da ima folk pretežno zjebano namero in bi tule znalo biti še kaj drugega. Zaenkrat s temi ciframi eksperimentiram, tako da se bom komentarja zaenkrat vzdržal.

Lepo je če deliš